Velem mostanában az van, hogy zsinórban háromszor kerültem oda a húsos tálhoz és mindig AA volt a kezemben, másiknak meg egyszer AJ, másszor 1010, harmadik alkalommal meg 55 és kivétel nélküle ugye all ineztünk és mindig megszívtam. Hát ilyen hogy vagy???
Everesten nyomom mostanában.
Pokerstarson hogy lehet felvenni az ilyen játékmeneteket?
Pokerstarson automatikusan meg lehet osztani a handeket boomplayeren a játszma végén.
Én nem vagyok egy panaszkodós fajta, de hogy egy session alatt kétszer floppoljak pókert, és riveren verve vagyok egyszer magasabb pókerrel, egyszer pedig színsorral az azért picit tiltre teszi az embert...
No Limit Texas Hold'em Hand, 1500/3000, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
Ha ezt behúzom talán első 3 ba benne vagyok ... A "tapló télapó" (AK) neve LUCK.exe .... hát nem tudom bármi volt nála... Adta neki .. ahj ...
No Limit Texas Hold'em Hand, 1500/3000, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
Ha ezt behúzom talán első 3 ba benne vagyok ... A "tapló télapó" (AK) neve LUCK.exe .... hát nem tudom bármi volt nála... Adta neki .. ahj ...
kössz .... nehéz :D
ti mit szoktatok csinálni mikor szanaszét mákolnak ??
kössz .... nehéz :D
ti mit szoktatok csinálni mikor szanaszét mákolnak ??
No Limit Texas Hold'em Hand, 50/100, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
No Limit Texas Hold'em Hand, 100/200, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
ezek mit szednek ???? PS megintcsak ilyeneket dob ...
voltegy másik is ... egy csávó állandóan rámtette meguntam A4s el betoltam flop 449 Q 7
csávónál 77
:O
értem én hogy szét kell mákolni ... de ez már pofátlanság Mindkét esetben AA al indultam mindkét esetben orosz tartottam
No Limit Texas Hold'em Hand, 400/800, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
jó jó oké megesik
de fizetős helyen másodjára is ???
No Limit Texas Hold'em Hand, 500/1000, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
toljátok csak az oroszoknak a pénzt :(