Póker Fórum Archívum > Bad beat > Napi Bad Beat

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. márc. 31. 22:52

10 másodperce bukott be az újabb flopolt sorom. :DDDDDDDDDDDDDDDDD

buktar
Válasz Vika kommentjére
2008. márc. 31. 23:06

Na ez már döfi!

Hand #1456011543000130: Pebble Beach 11543
Seat 1: Sens*** (21,50 in chips)
Seat 2: mayb*** (24,15 in chips)
Seat 3: sean*** (116,74 in chips)
Seat 4: Dwig*** (50,15 in chips)
Seat 5: Room 101 (69,75 in chips)
Seat 6: la v*** (55,65 in chips)
Seat 7: slee*** (64,55 in chips)
Seat 8: TheX*** (39,35 in chips)
Seat 9: JJ S*** (17,90 in chips)
Seat 10: 440t*** (29,50 in chips)
Room 101: posts small blind $0,25
la v***: posts big blind $0,50
Dealt to Room 101 [ Qh Qc ]
slee***: folds
TheX***: folds
JJ S***: folds
440t***: folds
Sens***: folds
mayb***: calls
sean***: calls
Dwig***: folds
Room 101: raises to $2,50
la v***: folds
mayb***: folds

@@@ F_L_O_P @@@ [ Qs 8d 9d ]
Room 101: bets $5,50

# # # TURN # # # [ Qd ]
Room 101: checks
sean***: bets $8,50
Room 101: raises to $22
sean***: is all in 100.2400
Room 101: is all in 39.7500
sean***: returns uncalled bet $46,99

&&& RIVER &&& [ 7d ]
*** SHOW DOWN ***
sean*** wins $137,50 with Straight Flush, Ten high

Egy BB Jackpot nem ártott volna. :)

psycho
Válasz buktar kommentjére
2008. márc. 31. 23:14

buktar ez tényleg nagyonnagyon durva.. Már már azt mondtam Turnön, hogy ez miért Bad beat, hisz Qpókered van, de ennek a river miatt mégis ebbe a rovatba a helye..

Vika
Válasz psycho kommentjére
2008. márc. 31. 23:50

:DDDDDDDD

KK vs 99

Nyert a 99 négy lapos flush-sel!!!

Hát ez kéééééééééééééééééééééész!!!!!!!!

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. márc. 31. 23:57

Mostantól elfogadok téteket arra, hogy kitart-e a pénzem addig, míg egyszer megfordul ez az irdatlan balszerencse sorozat.
Három hete sz.pok egyfolytában a fentebb látható legextrémebb és leghihetetlenebb módokon, gyakorlatilag az összes nagy potot bebukva, amelybe toronymagas favoritként tettem be a pénzemet, szóval szerintem nem.

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 1. 2:13

És a sor folytatódik.

set vs flopolt sor (lehetetlen "lappal")

Neki persze kitartott...

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 1. 2:14

Komolyan, valaki mondja már, hogy csak álmodom, és ilyen szívás nincs...

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 1. 2:17

És a sor folytatódik.

set vs flopolt sor (lehetetlen "lappal")

Neki persze kitartott...

Mármint "lehetetlen" lappal...

Kepees
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 1. 3:06

Kitartás Vika ;)
Nemgondolkozol egy kis szüneten? Lehet hogy jóttenne.

Vika
Válasz Kepees kommentjére
2008. ápr. 1. 3:49

Kitartás Vika ;)
Nemgondolkozol egy kis szüneten? Lehet hogy jóttenne.

Köszi!

Sajnos most nincs lehetőségem szünetet tartani, nagyon kellene a lóvé. Olyan szempontból egyébként sem tartanám hasznosnak az esetleges pihenést, hogy nem tilt miatt bukok ennyi ideje, igazság szerint még önmagamat is megleptem azzal, hogy ennyi badbeat következtében sem volt komolyabb és hosszabb tiltes szériám. Egyszerűen hihetetlen rossz sorozatom van a teremben, pedig nagyobb részt olyan gyenge ellenfelek ellen játszom, hogy az szinte hihetetlen. Szinte csak amerikaiak és kanadaiak.
Amikor zsinórban vagy 6 AA és KK bukik el (nagyobb részben AA) preflop all-in-es szitukban AK-k ellen, akkor nehéz bármit is mondani, de a többi elbukott all-in helyzetben is nagyon nagy százalékban került úgy be a pénz középre, hogy toronymagas favorit voltam, mégis rettenetes (már-már teljesen hihetetlen) százalékban buktam be ezeket a szitukat. Ha csak gyenge-átlagosan jön az elvárható százalék az elmúlt hetekben...

Amúgy is a pókerben meglepően önkritikus vagyok magammal szemben (ez sajnos az élet sok egyéb területén nincs így), és viszonylag pontosan tudom értékelni a dolgaimat már néhány óra távlatából is, és bárhogy is gondolkodom az elmúlt heteken, egyszerűen nem érzem úgy, hogy saját hibából alakultak így a dolgok. Jó, persze hogy voltak tiltes vagy meggondolatlan szituk, de nagyrészt nem ezek domináltak, egyszerűen három hete az megy, amit jó pár napja már folyamatosan leírok kínomban ide, igaz azt magam sem tudom, hogy miért, ez már egyfajta pótcselekvés talán, amit kínomban tudat alatt kitaláltam magamnak. Még csak nem is azért csinálom, hogy részvétet kapjak bárkitől is.
Az az igazság, hogy Nordica-n mikrolimiten becsukott szemmel, az átlagosnál kicsit gyengébb lapjárással is biztos bevételt kell hoznia bárkinek, aki az alapvető dolgokkal tisztában van, olyan számban vannak teljesen tudatlan emberek az asztaloknál. Ilyen környezetben három hét kínlódás és szenvedés szinte elképzelhetetlen jól átgondolva mindent, pont ezért visel meg ennyire ez az időszak. Ehhez jön még, hogy nálam azért ott van pluszban a kényszer, hogy teljesítsek, ennek az okait most nem írnám le részletesebben, de ha olvasod Littlemage "naplóját", akkor körülbelül be tudod lőni, hogy miről is van szó, hiszen ugyanabban a cipőben járunk. Ezért van az is, hogy bár tavaly összegrindeltem egy NL200-as bankrollhoz is viszonylag megnyugtató összeget kizárólag mikrolimiten (de NL100-hoz már bőven a teljesen megnyugtató és "tutibiztos" kategória), ott is nagyobb részt a legalsó tartományokban, még a mai napig is ezen az átok mikrolimiten, azon belül is leginkább NL10 környékén esz a fene, mert ugye az a pénz már régen nincs, kellett másra.

Egyszóval a fenti összes dolgot figyelembe véve hihetetlenül el vagyok kenődve, és jelenleg kicsit kiégettnek is érzem magam, kiégtem a hónapról hónapra tartó kilátástalan küzdelemben, abban, hogy szinte minden hónap elején majdnem a nulláról kellett újra kezdenem mindent. Ez főleg akkor elkeserítő, ha belegondolok, hogy már NL100 környékén is milyen szép summákat akaszthatnék le a "bónuszringyóskodással", rakeback-kel, meg mondjuk egy 2-3 BB/100 körüli teljesítménnyel (mindezt beszorozva azzal, hogy mennyi időt öltem bele már idén is a játékba), mert bár tudom, hogy őstehetség sosem voltam, azért ennyi még bennem lenne, ezt illetően nincsenek kétségeim.

Na jó, befejezem a monológot, tényleg nem részvétet akarok kapni, sem sajnáltatni nem akarom magam, viszont lassan már kezd úgy kinézni a dolog. :)

Élő ügyfélszolgálat