Seat 1: LOTTO 2 ($10.35)
Seat 2: Ag0stin1 ($11.05)
Seat 3: JackJack_NL ($7.55)
Seat 4: peturarmanns ($11)
Seat 5: thc79 ($0), is sitting out
Seat 6: RED RAISER ($10)
peturarmanns posts the small blind of $0.05
RED RAISER has 5 seconds left to act
RED RAISER posts the big blind of $0.10
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Ag0stin1 [Kh Ks]
LOTTO 2 folds
Ag0stin1 has 15 seconds left to act
Ag0stin1 raises to $0.35
JackJack_NL calls $0.35
peturarmanns folds
RED RAISER calls $0.25
*** FLOP *** [Jh 6s 6c]
RED RAISER checks
Ag0stin1 bets $1
JackJack_NL raises to $7.20, and is all in
RED RAISER folds
Ag0stin1 calls $6.20
JackJack_NL shows [Jc Ac]
Ag0stin1 shows [Kh Ks]
*** TURN *** [Jh 6s 6c] [9s]
*** RIVER *** [Jh 6s 6c 9s] [As]
JackJack_NL shows two pair, Aces and Jacks
Ag0stin1 shows two pair, Kings and Sixes
JackJack_NL wins the pot ($14.50) with two pair, Aces and Jacks
Ag0stin1 adds $6.50
*** SUMMARY ***
Total pot $15.50 | Rake $1
Board: [Jh 6s 6c 9s As]
Seat 1: LOTTO 2 didn't bet (folded)
Seat 2: Ag0stin1 showed [Kh Ks] and lost with two pair, Kings and Sixes
Seat 3: JackJack_NL (button) showed [Jc Ac] and won ($14.50) with two pair, Aces and Jacks
Seat 4: peturarmanns (small blind) folded before the Flop
Seat 5: thc79 is sitting out
Seat 6: RED RAISER (big blind) folded on the Flop
a full tilt úgy látszik nem szeretne komoly barátságot kiépíteni velem
Full Tilt Poker Game #5954516804: $2 + $0.15 Heads Up Sit & Go (45335965), Table 1 - 20/40 - No Limit Hold'em - 14:53:12 ET - 2008/04/08
Seat 1: Shirie79 (1,030)
Seat 2: Ag0stin1 (1,970)
Shirie79 posts the small blind of 20
Ag0stin1 posts the big blind of 40
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Ag0stin1 [3s 4s]
Shirie79 calls 20
Ag0stin1 checks
*** FLOP *** [6s 8s 7s]
Ag0stin1 bets 80
Shirie79 raises to 160
Ag0stin1 raises to 480
Shirie79 calls 320
*** TURN *** [6s 8s 7s] [9h]
Ag0stin1 bets 510
Shirie79 calls 510, and is all in
Ag0stin1 shows [3s 4s]
Shirie79 shows [9d 7d]
*** RIVER *** [6s 8s 7s 9h] [7h]
Ag0stin1 shows a flush, Eight high
Shirie79 shows a full house, Sevens full of Nines
Shirie79 wins the pot (2,060) with a full house, Sevens full of Nines
*** SUMMARY ***
Total pot 2,060 | Rake 0
Board: [6s 8s 7s 9h 7h]
Seat 1: Shirie79 (small blind) showed [9d 7d] and won (2,060) with a full house, Sevens full of Nines
Seat 2: Ag0stin1 (big blind) showed [3s 4s] and lost with a flush, Eight high
Nem teszem be a partikat, csak kíírom magamból, hogy nagyon súlyos szériában vagyok. Nem tudom mi a büdös fene van, de mintha most esélyem se lenne. A tegnapelőttről írtam, hogy akkor milyen partikat kaptam, na most se volt sokkal jobb...
-összesen két olyan partim volt, amikor setet floppoltam, és a másik oversetet. Minkettő legalább 100BB deep.
-vakcsatában all-in mentem AK-val KK ellen, amit talán nem is kellett volna
-az asztal 90/45-ös fishe éppen AA-t kapott, amikor nálam is overpár volt, 100BB deep
-az előző fish 23-mal emel UTG, amikor nálam KJ van és K33 a flop, persze nem tudtam elengedni ellene a lapom (na itt azért csak 50BB-t adtam neki)
-top két párt floppolok, végig hívom a potot, az ellenek jön a színe
-15 outos drawt floppolok, hívok vele, persze nem jön semmi
-nagyon súlyos, épp 5 perce volt, (és itt abba is hagytam) top párt floppolok színdraw-val, végig legalább 2/3 potot hívok, az ellenfélnek 3 outos gutshot drawja volt, persze riverre megkapta.
Ja, és persze a szokásos, hogy még a cbeteket is adják, amikor nagy lap van nálam, akkor meg ugye nincs akció...blablabla...
Mintha valami rossz csillag lenne a fejem fölött pár napja.
[quote=kanrich_;26412]Nem teszem be a partikat, csak kíírom magamból, hogy nagyon súlyos szériában vagyok. Nem tudom mi a büdös fene van, de mintha most esélyem se lenne. A tegnapelőttről írtam, hogy akkor milyen partikat kaptam, na most se volt sokkal jobb...
valoszinuleg ez csak a rovidtav-hosszutav resze. nekem a tavalyi ev vege egeszen csodalatos volt, aztan a jan-febr. viszont annyira szopacs vegig, hogy rakebacket nem szamitva csak nemreg kerultem egyaltalan pluszba 2008-ban. az utobbi ket het viszont megint nagyon jo volt, relevans szamu hand alapjan 10 feletti bb/100 NL100-on, ami - sajnos - ugyanugy irrealis mint az elotte valo vergodes.
ez van, ilyen ez a jatek, el kell tudni viselni.
a magad reszerol annyit tudsz tenni az ugy erdekeben, hogy atnezed a handeket (ha kell betszed ide) es megallapitod, hogy hibazgatsz is-e mar. ha igen, akkor szunet. de pl. a leirtak alapjan az AK-KK hand sem volt hiba szerintem.
hogy egy nagy bolcsesseggel zarjam: nem lehet mindig a f..s ugyanazon vegen lenni
Akkor most én is sírok picit, illetve beszéljenek a képek magukért.
Az a poén, hogy pont most álltam neki ismét NL-nek(1 hete), viszont marha büszke vagyok magamra, mert eggyetlen egyszer sem kerültem tiltre!
Csak röhögtem amikor a 15. BI ugrott egy KK vs. AA ban vagy AA vs. JJ-ben :D
Bár az tegnap meg a divat a 1-2 out volt, az is belekerült vagy 10 BI-ben, viszont lehetne rosszabb is :D
[quote=sariboxer;26415
valoszinuleg ez csak a rovidtav-hosszutav resze. nekem a tavalyi ev vege egeszen csodalatos volt, aztan a jan-febr. viszont annyira szopacs vegig, hogy rakebacket nem szamitva csak nemreg kerultem egyaltalan pluszba 2008-ban. az utobbi ket het viszont megint nagyon jo volt, relevans szamu hand alapjan 10 feletti bb/100 NL100-on, ami - sajnos - ugyanugy irrealis mint az elotte valo vergodes.
ez van, ilyen ez a jatek, el kell tudni viselni.
a magad reszerol annyit tudsz tenni az ugy erdekeben, hogy atnezed a handeket (ha kell betszed ide) es megallapitod, hogy hibazgatsz is-e mar. ha igen, akkor szunet. de pl. a leirtak alapjan az AK-KK hand sem volt hiba szerintem.
hogy egy nagy bolcsesseggel zarjam: nem lehet mindig a f..s ugyanazon vegen lenni[/quote]
Igen, igazad lehet, csak mint a legtöbben ilyenkor kezdek frusztrált lenni én is, és félek, hogy ez a játékom rovására megy. Ez persze a játék része, csak nagyon idegesítő, hogy ilyen szériák vannak, és ki kell írjam magamból. Az AKs vs. KK hand szerintem sem OLYAN nagy hiba, de talán nem az volt az optimális játék amit csinálhattam, mert az ellenfél regulár volt és viszonylag szigorú 17/12-es. Hiába emelt D-ről és hiába voltam én az SB, a 4betre talán inkább dobni kellett volna, mint all-in menni...
jo, nem ismertem annak a handnek a konkret reszleteit, de meg KK ellen is volt
30 %-od, ugyhogy EV-ben akkor is csak kis hiba legfeljebb; hosszutavon alig mulik rajta valami.
inkabb elore kell nezni es nem maniakusan "visszanyerni" - en ezt szoktam legalabbis, tobb-kevesebb sikerrel.
vagy rulett; csak el ne kovesd azt a komoly taktikai hibat amit spirited, hogy a pirosra tett (fish)
KK vs. 74o
Póker házi verseny az egyetemen 40 résztvevővel.
Második leosztásban KK-t kapok kisvakból.
nagyvak 50, 300 ik emelek, egy megadó, a nagyvak.
flop x 7 4
500at emelek, re-raise all in, adom.nála 74, kiesek.
Hibáztam, vagy bad beat?
előre is kösz a válaszokat.
Hibáztam, vagy bad beat?
Bad beat :P