Póker Fórum Archívum > Bad beat > Napi Bad Beat

Chryss85
Válasz Six kommentjére
2008. ápr. 19. 13:17

Flopolt sor vs backdoor full

No comment...

[2008-04-19 13:11:18]: starting hand #20718427
Table: Dragon - NL Hold'em €0.01/€0.02 - Real Money Table
Starting game.
seat 1. astrurosalbastru [€1.22]
seat 4. miki_2 [€5.18]
seat 6. boby [€4.64]
seat 7. gabone [€0.39]
seat 9. Birgi8 [€1.71]
seat 10. Duzzface [€1.95]

Birgi8 posted SB (€0.01).
Duzzface posted BB (€0.02).
Dealing cards:
Duzzface: :Ts:, :9c:
gabone: :Th:, :Ks:
astrurosalbastru folded.
miki_2 called €0.02.
boby raised €0.04 to €0.06.
gabone called €0.06.
Birgi8 folded.
Duzzface called €0.04.
miki_2 called €0.04.
Betting round ended. Main pot: €0.24
Dealing flop: :Kh:, :Jh:, :Qs:
Duzzface bet €0.16.
miki_2 called €0.16.
boby folded.
gabone raised €0.17 to €0.33.
Duzzface raised €1.56 to €1.89.
miki_2 folded.
Duzzface gets back €1.56.
Betting round ended. Main pot: €1.02
Dealing turn: :Jc:
Dealing river: :Kc:
Duzzface showed: [:Kh: :Qs: :Jh: :Ts: :9c: ] - Straight, Nine to King.
gabone showed: [:Ks: :Kh: :Kc: :Jh: :Jc: ] - Full House, Kings full of Jacks.
gabone won main pot with Full House, Kings full of Jacks.
gabone won €1.02.
Hand ended.

Littlemage
Válasz falinaptar kommentjére
2008. ápr. 19. 13:30

megfigyeltem, hogy kb 1000-2000 dollárig feltudok kapaszkodni, de ott vmi megváltozik - én szerintem nem csinálok másképp semmit, de persze ez szubjektív.

Milyen limiten játszol? Hogy 200 dolcsiból eddig eljutsz. badbeatek sajnos vannak, s lesznek, túl kell lépni rajtuk, még ha fájdalmas is, plusz ezért kell a megfelelő br.

falinaptar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 19. 16:56

Milyen limiten játszol? Hogy 200 dolcsiból eddig eljutsz. badbeatek sajnos vannak, s lesznek, túl kell lépni rajtuk, még ha fájdalmas is, plusz ezért kell a megfelelő br.

Nincs semmi bajom a bad beatekkel, szerintem elég jól viselem (illetve ikább tudomásul veszem).
Azért írtam ezt mert úgy érzem, hogy van egy határ (nyerésre értem) ami után egy picit megakaszt a masina.
Ha néhányszor megtörténik oké, de ez ahogy említettem már széria
a múltkor egy haverommal együtt játszottunk és már előre nevettünk, hogy mikortól várható a dolog.
1000 dollár körüli összegből felmentünk (több asztalon játszva) kb 1700 dollárig (0,5-1 vakon).
A lényeg hogy ilyenkor nem egy ilyet kapok (egytől is kifekszik az ember) hanem "sorozatban" és a végén már azt gondolod hogy ez egyszerűen nem lehetséges.
Játszol 5-6 órát hogy felépíts vmit és akkor olyan leosztások jönnek, amikre ha 1 millió dollár lenne előttem akkor is szó nélkül betolnám, nemhogy jelen esetben.

Próbáltam már mindent.
Kiléptem nyerés után és másnap vagy napokkal később folytattam.
Átültem másik asztalokra.
Befejeztem azonnal az első ilyen bad beat után és csak később folytattam.

Egyszerűen olyan szitukat ad, amit nem lehet kikerülni.
Most már ott tartok, hogy félek ha fullom van (na jó ez vicc, de nem érzem magam tuti nyerőnek az biztos).

Azért is írtam az első levélnél is, hogy hátha volt vkinek hasonló "élménye" és talált rá megoldást.
Töltsek le másik asztalt?

Littlemage
Válasz falinaptar kommentjére
2008. ápr. 22. 22:23

3íe5heniö>#{#[

***** Hand History for Game 1978625463 *****
$20.00 NL Texas Hold'em - Tuesday, April 22, 10:02:58 2008
Table Kyrmir (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: macke098 ( $23.10 )
Seat 2: LittleMage ( $19.99 )
Seat 5: IAmQnsBlvd ( $73.77 )
Seat 6: Zera83 ( $19.10 )
Zera83 posts the small blind [$0.10].
macke098 posts the big blind [$0.20].
Dealt to LittleMage [ Kh Kd ]
LittleMage raises [$0.80]
IAmQnsBlvd folds
Zera83 folds
macke098 calls [$0.60]
** Dealing Flop ** [ 5s, Ks, Td ]
macke098 bets [$22.30]
LittleMage calls [$19.19]
** Dealing Turn ** [ 9c ]
** Dealing River ** [ 7s ]
LittleMage shows [Kh Kd ]
macke098 shows [4s 3s ]
macke098 wins $38.08 from main pot
macke098 wins $3.11 from main pot

psycho
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 23. 1:11

Amúgy élójátékban is vannak olyan leosztások, hogy nehezen hittem ma én is..Pl. mikor 22 kézzel 923 flopon haver beemel, én allin tolom 2es drillemre, erre ő mutatja a pocket hármasát. Riverre még a póker is leesett neki. Hihetlen, hogy olyanokat megmondtunk már, hogy milyen lap, fog jönni,hogy egyikünk vagy másikunk nyerjen, és az jött!! Persze haverokkal vicces, online inkább idegtépő lenne sztem is.. De így legalább látom, hogy élőben is megtörténik, és kevésbé gondolom azt, hogy a terem nem akarja, hogy nyerjek...

Demiro
Válasz psycho kommentjére
2008. ápr. 24. 15:15

Ingyenreklám a UPC-nek

Az éjjel nem tudtam aludni, pedig tervben volt, kicsivel éjfél után ágynak dőltem. A héten minden nap játszottam a 20K garantáltat a Cake-en, ami 3 órakor kezdődik. A szervezetem jelzett és 2 óra 30 körül felébredtem, és nem jött álom a szememre, beültem. Néhány szerencsés partinak köszönhetően beevickéltem az ITM-be, aztán elszállt az internetem. A UPC-től vásárolom a szolgáltatást. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és tájékoztattak, hogy központi hibáról van szó, ami a verseny végéig nem is jött helyre. Sajnos nem először fordult elő tavaly október óta, hogy elmegy a net 1-1 fél napra, viszont először fontosnak tűnő szituációban.

"Szerencsére" nem álltam túl jól, kb. 20/25, de egy ilyen, enyhén szólva sem deep stack verseny még innen is játszható. Főleg úgy, hogy lapom az utolsó periódusban nem volt.

Sikerült játék nélkül becsorognom a 16. helyre, ami egy pici ugrást jelentett a fizut tekintve. Próbálom a dolog pozitív oldalát nézni: lehet, hogy jól jártam vele, mert magamat ismerve, az első normálisnak tűnő lapra toltam volna az all-int.

Jött egy bad-beat a UPC-től! Ezútom köszönöm az internetszolgáltatónak és üzenem nekik, hogy talán nem Szőke András és Badár Sándor felfuttatásába kellene pumpálni a tőkét, akikkel egyébként semmi bajom.

peterpanic
Válasz Demiro kommentjére
2008. ápr. 24. 15:24

én ilyenkor azonnal keresnék valami internetkávézót, van egy-két éjjel-nappal nyitva tartó budapesten, pl a mester utcai 6os megállónál.
persze lhet hogy nem pesti vagy, de akkor felcsengetném a szomszéd modern nagyit, és felajánlanék neki jutalékot:)

zoltanh
Válasz peterpanic kommentjére
2008. ápr. 24. 15:31

Fizess elő Pannon internetre, 1000/hó. Szerintem backup vonalra megfelelne. :)

Demiro
2008. ápr. 24. 15:31

Sajnos nem fért bele az internet kávézó, kb. 20 percig lehettem még játékban. Nekem is megfordult a fejemben, de míg odaérek, letöltöm, installálom... Ha jobban álltam volna, megyek.

buktar
2008. ápr. 24. 15:33

Én nem tudom mit csináltam volna! Ennyire gyenge a UPC?

Mire odaérsz a kávézóba kb. elfogysz.

Élő ügyfélszolgálat