Póker Fórum Archívum > Bad beat > Napi Bad Beat

Vika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 10. 22:14

Őszintén mondom, hogy már csak röhögök kínomban, amikor kicsapjuk a lapokat, és ott az AK a másiknál. Ami még inkább viccessé teszi a helyzetet, hogy a két KK-m sem "normál módon" kapott ki az AK-któl, azaz nem A jött egyik esetben sem, hanem egyszer sor, egyszer pedig emlékeim szerint szín. Egyébként is jellemző, hogy több esetben is 4 lapos flush verte le a lapomat.
Az eddigi utolsó esetben az AK két királlyal javult fel kora reggel a két ászom ellen.

Ez van.

nandinho1334
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 12. 7:44

Sajnos mindenki tudja hgoy mire gondolsz... szar amikor az ember jól játszotta meg de mégsem jön az eredmény. Ilyenkor vegyél ki egy hét szabatságot .. tudom ajánlani vagy stop loss-oljál esetleg vagy ha semmikép nem tudod abbahagyni akkor lépj lejebb egy vagy két szintet

Vika
Válasz nandinho1334 kommentjére
2008. ápr. 12. 8:15

Sajnos mindenki tudja hgoy mire gondolsz... szar amikor az ember jól játszotta meg de mégsem jön az eredmény. Ilyenkor vegyél ki egy hét szabatságot .. tudom ajánlani vagy stop loss-oljál esetleg vagy ha semmikép nem tudod abbahagyni akkor lépj lejebb egy vagy két szintet

Köszi a reagálást!

Úgy döntöttem, hogy az első felindulásból begépelt hozzászólásaimat "kinyomom" innen, éppen eleget "sírtam" már mostanában ebben a topikban. Igazság szerint már én is unom saját magamat, bár az eszméletlen pechszériámat még jobban.
Az, hogy "sírok-rívok" itt, úgysem változtatja meg a "széljárásomat".

Littlemage
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 12. 8:19

Csak nyugi ;) megfordul az a szél.

Vika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 12. 9:19

Csak nyugi ;) megfordul az a szél.

Hiszem ha látom. ;)

Egy hónapja már lassan, hogy a 80%-20% esélyek totál fordítva jönnek. AA-val, KK-val gyakorlatilag nem tudok all-in szitut nyerni, illetve tudok, olyan 15%-ban. Ma hajnalban 6-ból 5-ször buktam be az AA-KK párokat all-in-es szitukban, a "legjobb" lap ami ellen buktam, az KQo (!!!) volt, egyébként 89o, QTo és egyéb nyalánkságok szerepeltek az étlapon. Nem vagyok az az eszetlen all-in-es, főleg preflop nem, de postflop is csak "tuti közeli" lapokkal tolom be az összes pénzemet, ezt is figyelembe véve egészen elképesztő, hogy mennyire gyenge százalékban nyertem én ezeket a szitukat. Azt már ki sem számolom, hogy mennyi pénznek kellene a számlámon lennie pluszban, ha csak az elvárhatótól egy kicsit gyengébben estek is volna ezek a szituk, de ez szűk egy hónap alatt 6 számjegyű összeg lenne forintban még ezeken a "fantasztikus" limiteken is, mégha az első számjegy "1" lenne is. Hihetetlen...

castor11
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 12. 10:55

Hát ez vicces volt. Cake-n beültem egy freerollra. Első leosztás AA. Jobban nem is kezdődhetne, emelek, megadják. K magas flop, egy gyerek allin jön. Elfogadom K10-et mutat turn: 10, river: 10. Már el is szálltam. Na ilyen korán sem estem még ki sehonnan. Ha pénzre megy lehet kiakadok, de így csak kikerekedett a szemem.

Tibibacsi
Válasz castor11 kommentjére
2008. ápr. 13. 4:29

A következő példával szemléltetném milyen veszélyes is szabadlapot adni az ellenfélnek... Flopnál még jónak éreztem a lapomat :)

Hand #1468011525000533: Chelsea 11525
Seat 1: XpoH*** (29,00 in chips)
Seat 2: seel*** (89,85 in chips)
Seat 3: nick*** (11,15 in chips)
Seat 4: Tibibacsi (99,50 in chips)
Seat 5: mmm.*** (65,50 in chips)
Seat 6: 100G*** (99,00 in chips)
Seat 7: trog*** (87,40 in chips)
Seat 8: Merl*** (24,90 in chips)
Seat 9: STAK*** (101,70 in chips)
Seat 10: LARG*** (82,85 in chips)
100G***: posts small blind $0,50
trog***: posts big blind $1
Dealt to Tibibacsi [ Ac Qs ]
Merl***: folds
STAK***: folds
LARG***: folds
XpoH***: folds
seel***: folds
nick***: calls
Tibibacsi: raises to $4,50
mmm.***: folds
100G***: folds
trog***: folds
nick***: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ Ah Qh As ]
nick***: checks
Tibibacsi: checks
# # # TURN # # # [ Jh ]
nick***: checks
Tibibacsi: checks
&&& RIVER &&& [ Jc ]
nick***: is all in 6.6500
Tibibacsi: calls
*** SHOW DOWN ***
nick***: shows [ Kh Th ] (Royal Flush)
Tibibacsi: mucks
nick*** wins $22,65 with Royal Flush

Dom
Válasz Tibibacsi kommentjére
2008. ápr. 13. 7:51

Hát, mekkora szívás volt Tibibá'...

Remiel
Válasz castor11 kommentjére
2008. ápr. 13. 8:25

Hát ez vicces volt. Cake-n beültem egy freerollra. Első leosztás AA. Jobban nem is kezdődhetne, emelek, megadják. K magas flop, egy gyerek allin jön. Elfogadom K10-et mutat turn: 10, river: 10. Már el is szálltam. Na ilyen korán sem estem még ki sehonnan. Ha pénzre megy lehet kiakadok, de így csak kikerekedett a szemem.

ott ültem benn én is... gondoltam is szegény srác az AA- val :)

castor11
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 16. 16:41

nem biztos, hogy badbeat, lehet, hogy csak rosszul játszottam meg

Cut off-ban QQ-t kaptam kézbe 3,5 BB emelés preflop. Ez túl kevés? A csávóka előttem 78o-val adta meg. Flop 782. .10-et emel. Visszaemelek .40-ig, megad. Turn K. Emelek potot. All-in jön 3$-ral. Megadom és elvérzek. Vélemények? Hozzászólások. Ne kíméljetek!!!!:-)

Élő ügyfélszolgálat