Őszintén mondom, hogy már csak röhögök kínomban, amikor kicsapjuk a lapokat, és ott az AK a másiknál. Ami még inkább viccessé teszi a helyzetet, hogy a két KK-m sem "normál módon" kapott ki az AK-któl, azaz nem A jött egyik esetben sem, hanem egyszer sor, egyszer pedig emlékeim szerint szín. Egyébként is jellemző, hogy több esetben is 4 lapos flush verte le a lapomat.
Az eddigi utolsó esetben az AK két királlyal javult fel kora reggel a két ászom ellen.
Ez van.
Sajnos mindenki tudja hgoy mire gondolsz... szar amikor az ember jól játszotta meg de mégsem jön az eredmény. Ilyenkor vegyél ki egy hét szabatságot .. tudom ajánlani vagy stop loss-oljál esetleg vagy ha semmikép nem tudod abbahagyni akkor lépj lejebb egy vagy két szintet
Sajnos mindenki tudja hgoy mire gondolsz... szar amikor az ember jól játszotta meg de mégsem jön az eredmény. Ilyenkor vegyél ki egy hét szabatságot .. tudom ajánlani vagy stop loss-oljál esetleg vagy ha semmikép nem tudod abbahagyni akkor lépj lejebb egy vagy két szintet
Csak nyugi ;) megfordul az a szél.
Csak nyugi ;) megfordul az a szél.
Hát ez vicces volt. Cake-n beültem egy freerollra. Első leosztás AA. Jobban nem is kezdődhetne, emelek, megadják. K magas flop, egy gyerek allin jön. Elfogadom K10-et mutat turn: 10, river: 10. Már el is szálltam. Na ilyen korán sem estem még ki sehonnan. Ha pénzre megy lehet kiakadok, de így csak kikerekedett a szemem.
A következő példával szemléltetném milyen veszélyes is szabadlapot adni az ellenfélnek... Flopnál még jónak éreztem a lapomat :)
Hand #1468011525000533: Chelsea 11525
Seat 1: XpoH*** (29,00 in chips)
Seat 2: seel*** (89,85 in chips)
Seat 3: nick*** (11,15 in chips)
Seat 4: Tibibacsi (99,50 in chips)
Seat 5: mmm.*** (65,50 in chips)
Seat 6: 100G*** (99,00 in chips)
Seat 7: trog*** (87,40 in chips)
Seat 8: Merl*** (24,90 in chips)
Seat 9: STAK*** (101,70 in chips)
Seat 10: LARG*** (82,85 in chips)
100G***: posts small blind $0,50
trog***: posts big blind $1
Dealt to Tibibacsi [ Ac Qs ]
Merl***: folds
STAK***: folds
LARG***: folds
XpoH***: folds
seel***: folds
nick***: calls
Tibibacsi: raises to $4,50
mmm.***: folds
100G***: folds
trog***: folds
nick***: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ Ah Qh As ]
nick***: checks
Tibibacsi: checks
# # # TURN # # # [ Jh ]
nick***: checks
Tibibacsi: checks
&&& RIVER &&& [ Jc ]
nick***: is all in 6.6500
Tibibacsi: calls
*** SHOW DOWN ***
nick***: shows [ Kh Th ] (Royal Flush)
Tibibacsi: mucks
nick*** wins $22,65 with Royal Flush
Hát, mekkora szívás volt Tibibá'...
Hát ez vicces volt. Cake-n beültem egy freerollra. Első leosztás AA. Jobban nem is kezdődhetne, emelek, megadják. K magas flop, egy gyerek allin jön. Elfogadom K10-et mutat turn: 10, river: 10. Már el is szálltam. Na ilyen korán sem estem még ki sehonnan. Ha pénzre megy lehet kiakadok, de így csak kikerekedett a szemem.
nem biztos, hogy badbeat, lehet, hogy csak rosszul játszottam meg
Cut off-ban QQ-t kaptam kézbe 3,5 BB emelés preflop. Ez túl kevés? A csávóka előttem 78o-val adta meg. Flop 782. .10-et emel. Visszaemelek .40-ig, megad. Turn K. Emelek potot. All-in jön 3$-ral. Megadom és elvérzek. Vélemények? Hozzászólások. Ne kíméljetek!!!!:-)