nem is igazán bad beat, hisz volt 4%a. minden ilyen esetben 100ből 4szer nem én nyerek,ugye?:) hát 0:1 :)
Dealt to Ag0stini [ 9d 9c ]
** Dealing down cards **
Lauwid folds
JeffnMarlous raises [$1.15]
ol69ol69 folds
Mat_F folds
BOLAN27 folds
Ag0stini calls [$0.90]
** Dealing Flop ** [ 3h, 9h, Jc ]
Ag0stini checks
JeffnMarlous raises [$25.15]
Ag0stini calls [$25.15]
Ag0stini shows [9d 9c ]
JeffnMarlous shows [3d 3s ]
** Dealing Turn ** [ 3c ]
** Dealing River ** [ Ad ]
JeffnMarlous wins $51.95 from main pot
Amúgy körülbelül az itt is a helyzet, mint az Everesten lehet. Normális pókert mikron nem tudsz játszani.
A játékodról :) Ha ehhez hozzá tartozik a bad beat és a káromkodás, jöhet az is. Én is szoktam :))))
A játékodról :) Ha ehhez hozzá tartozik a bad beat és a káromkodás, jöhet az is. Én is szoktam :))))
Őszintén szólva nem sok hangulatom van videót csinálni. Miről készítsek? A badbeat hegyekről, vagy a káromkodásaimról? :)
Tanakodok még a videón, ha valami kis kedvem lesz hozzá, megcsinálom majd, most viszont szerintem erőt veszek magamon, és bezárom mára az Akadémiát, mert ahogy osztja most a lapokat a Nordica (az ellenfeleimnek :) ) félő, hogy teljesen teleírkálom a topikot.
Ja, két leosztáson belül bebukik egy setem az A5-ös seggfej ellen, majd a flopolt két párom ellen behúzzák a jobbat turnön... Ez utóbbi szerencsére ss volt. Aztán szintén ellene három leosztással később nem tud ellene kiegészülni a két overcardom és flush draw-m, majd két leosztással később szintén ellene drillt flopolok, miközben ő fullt!!! Kész, ez már tényleg a vég... :DDDDDDDDDDDD
Létezik ilyen??????????????????????????
Én azt szívesen megnézném ;) Mindig is szerettem volna látni/hallani, hogy mások hogy kezelik a bad beateket, meg, hogy milyen szavakat találnak az amcsi haverok 'dícséretére' :)
Hát én most marha rosszul, főleg hogy páran elkezdtek nagyon keményen rám játszani. Annyit mondhatok, hogy mind az élő szó, mind pedig a chat erősen adult kategória ma. ;)))
Hat QTs-sel csunya dolog megadni egy 3betet... Azt en sem szeretem ha ilyen lapokkal verik az AA-m! Ma Titanon 10K garantalton kapok egy AA-t, addig osszegyujtottem magam kb 2300-ra, vakok 30/60, elottem egy gyermek limpel, en hivok 200-at, erre egy gyermek adja mogottem, mire a limpelo all-int tol(kb. 1700)!!!! Adom, a masik is adja! Ket nagytudasu mutat: egyiknel K10o, masiknal A9s, flop 10104 KOSZIIIIIIIII, hogy azert teljesen szarul erezzem magam, es egy kicsit banja az eger is a dolgot riverre leesett a limpelo all-in tolonak a flushe... Szoval ilyen brillians lapokkal mindketten kenterbevertek az AA-m! Ezutan kileptem a Titanbol, belementem a vezerlopult programok telepitese/torlese rovatba, es rakattintottam a Titan Poker ikonjara! :) Majd a masik geprol cash outolok, es ott is torlom! Az utolso 3 MTT-mrol AA-val estem ki! Itt van ez, elotte AA vs QJo elotte AA vs 44...
hátmostmártökömanoiqba
***** Hand History for Game 974294394 *****
$20.00 NL Texas Hold'em - Saturday, May 10, 02:39:17 2008
Table TURBO Kerteminde (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: Ghorgore31 ( $11.56 )
Seat 3: agostini8 ( $18.21 )
Seat 5: brabiza ( $24.50 )
Seat 8: thed00r ( $22.71 )
Seat 10: Wolle911 ( $39.60 )
thed00r posts the small blind [$0.10].
Wolle911 posts the big blind [$0.20].