még elveszed a kedvem tőle :) persze a pénzem még most is sehol, tehát csak kedden csapok bele a lecsóba :)
Vika, amúgy sorry azért a QTs-ért az AA-d ellen. Mondtam is, hogy tilten vagyok, ezért adtam meg a PF 3betedet.. :(
Ahaa!! Akkor ezért nem válaszoltál :P Írtam is chaten, hogy tilten voltam, meg ilyenek, de nem írtál vissza semmit. Most már tudom, hogy azért mert ki volt kapcsolva a chated.
Valóban normális hangnemben értetlenkedtél, még csodálkoztam is ;)
Ahaa!! Akkor ezért nem válaszoltál :P Írtam is chaten, hogy tilten voltam, meg ilyenek, de nem írtál vissza semmit. Most már tudom, hogy azért mert ki volt kapcsolva a chated.
Valóban normális hangnemben értetlenkedtél, még csodálkoztam is ;)
De most komolyan! Egy barom folyton reraise-el rám flopon, háromszor dobok el egész jó kezet. Aztán QQ vs TT csatában rámtolja alacsony flopon az all-in-t, és a river persze hozza a két out-ját. Majd ugyancsak ő fullt flopol, amikor én A párt. És akkor ne legyek ideges... Azóta is próbálkozik persze, csak már kevesebb sikerrel. Remélem nekem bukja vissza a pénzét, és nem másnak!
Mai kedvencem.
Nálam AKs, másiknál QQ.
Turn-ön kerül be minden, előtte is nagyobb emelések voltak. Nekem a két overcardon kívül flushdraw-m is lett a közepes flopon. Turn-re lejött a K, tehát tptk+esély a nut flush-re. Másikon csak a Q segíthet, de az egyikkel nekem meglenne a flush-öm, szóval összesen van egy azaz 1 out-ja.
Le tudott jönni riverre... Mondtam is neki, vegyen egy lottót. Akinek ilyen szerencséje van... :)
Ma en is kiosztottam volna par lottoszelvenyt a resztvevok kozott (persze reszesedest kertem volna a biztos bevetelbol) :)
ket KK-t nyomtak le, egy QQ-t
szerencsere short stack voltam, igy csak $30-ba fajt NL50-en.
A Nordica (Merge) rng-jének a készítője nyomjon fel magának egy szárnyasbombát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyszerűen már embertelen, hogy az összes shortstack behúzza ellenem a sz.ros 1-2-3 out-ját folyamatosan.
Ilyen már tényleg nincs! Folyamatosan jönnek az AA vs A9-hez hasonló szívások. A tetves 3 out-ok úgy záporoznak a sok idióta gambler mocsoknak, hogy lassan eret fogok vágni magamon kínomban.
ROHADJ MEG MERGE az idióta gambler játékosaiddal együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hagyd már ott azt a ganét.
A Nordica (Merge) rng-jének a készítője nyomjon fel magának egy szárnyasbombát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyszerűen már embertelen, hogy az összes shortstack behúzza ellenem a sz.ros 1-2-3 out-ját folyamatosan.
Ilyen már tényleg nincs! Folyamatosan jönnek az AA vs A9-hez hasonló szívások. A tetves 3 out-ok úgy záporoznak a sok idióta gambler mocsoknak, hogy lassan eret fogok vágni magamon kínomban.
ROHADJ MEG MERGE az idióta gambler játékosaiddal együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!