Póker Fórum Archívum > Bad beat > Sajnos ennyi volt! Csak nekem nem megy már?

Tieru
Válasz mikki86 kommentjére
2013. aug. 31. 17:40

Egy jó egyetemmel a kezdő fizetés a nettó 200k.

Azért vidéken nem egészen... Ettől függetlenül nem feltétlen értek egyet az itteni negatív hozzászólásokkal. Én is látok a közvetlen környezetemben olyanokat akik igen fiatalon keresnek jó pénzeket, csak ugye ehhez nem árt:
1, piacképes diploma (vagy csak simán piacképes tudás)
2, kötözési hajlandóság
3, szorgalom

Ezzel együtt sem feltétlen fog full pályakezdőként jól keresni az ember, de 1-2 év munkaviszony után (akár munkahelyváltással) a magyar átlagkereset többszörösét is meg lehet keresni.

rigopisti
Válasz mikki86 kommentjére
2013. aug. 31. 17:43

imádom mikor az "átlagkereset" fogalommal dobálózik bárki is... srácok, azért nem kell mindent elhinni azért, mert az index vagy épp a blikk azt írja. ezeket a végeredményeket úgy manipulálja a KSH, ahogyan gondolják/parancsolják nekik. régebben egy topicban volt is erről szó. come on...

mikki86
Válasz rookie8906 kommentjére
2013. aug. 31. 17:46

Jut hát:))
Álomvilágba éltek.
Nővérem már 7éve kint él angliában,van 3diplomája,itthon nem kellett sehova,mert túl sokat kellett volna fizetni a végzettségei miatt...
Kint egyetemen dolgozik.
Meg jól írta a lecso,azért ment el 500k ember,mert kapkodnak az emberekért...
Itthon a jó állások azok kihalásos alapon mennek,ha meg van üresedés,akkor meg csókos kerül be.
Le van szarva,hogy ki mit végzett,itthon ha nincs ismerős,akkor mehetsz a retekbe,ha meg van,akkor meg kb elég a gimi is,szomorú,de ez van...
És még annyit,ha itthon vidéken 200-250k lenne a nettó,akkor 1 kibaszott ember nem menne külföldre vidékről...
Csak ez álom marad a realitás meg a 70-80k...

3 diploma? Ahogy egyik ismerősöm faterja mondta: 1 legyen, de fa*sza legyen...
Vidéken lakni tényleg szopás, én végig Pestről beszéltem. Akinek van tizenéves vidéki ismerőse, mondja meg neki, hogy ha pénzt akar, tanuljon Pesten, és készüljön úgy hogy végleg felköltözik.

mikki86
Válasz Pssy kommentjére
2013. aug. 31. 17:51

Azt mondják, pókerben a top10% tud nyerő lenni. Az élet többi területén is ez van. Lehetsz a legjobbak között azért mert te vagy a legokosabb, legszorgalmasabb, vagy mert az apád a leggazdagabb a megyében, de valahogy oda kell kerülni. Ha nem vagy ott, akkor meg nem sok fog jutni neked.

lecso10
Válasz zolika kommentjére
2013. aug. 31. 17:53

amúgy gazdálkodni értsd(parasztnak lenni) nem hülyeség, nem kisebb variancia mint a póker
meglenne a feltétel otthagynám a munkám

Olvasva a fukusimai híreket, lehet most keellene beelevágni a pisztrángtenyésztésbe,mert hogy hal nem marad a csendes-óceánban az tuti!

fatass
Válasz lecso10 kommentjére
2013. aug. 31. 17:58

Olvasva a fukusimai híreket, lehet most keellene beelevágni a pisztrángtenyésztésbe,mert hogy hal nem marad a csendes-óceánban az tuti!

én nem olvasom a fukusimai híreket de te miről beszélsz? csernobilban burjánzik az élővilág, az állatok nem élnek addig mint az emberek h mindenféle rák kialakuljon bennük

jak1
Válasz Pssy kommentjére
2013. aug. 31. 17:59

Mi a frissen egyetemet végzett bölcsész, második mondata az első munkahelyén?

"...nagyobb üdítővel adhatom?"

klagyi1
Válasz jak1 kommentjére
2013. aug. 31. 18:07

Szerintem az lenne a legjobb ha a jó diplomával rendelkező szorgalmas emberek elmennének dolgozni oda ahol százezreket (vagy milliókat vagy nemtom) keresnek és a fishek pénzét meghagynák olyan diploma nélküli lusta regeknek mint én és akkor mindenki jól járna!!! :D

forexnub
Válasz jak1 kommentjére
2013. aug. 31. 18:10
lecso10
Válasz fatass kommentjére
2013. aug. 31. 18:12

én nem olvasom a fukusimai híreket de te miről beszélsz? csernobilban burjánzik az élővilág, az állatok nem élnek addig mint az emberek h mindenféle rák kialakuljon bennük

Fukushima - radioactive contamination/dispersion in the pacific sea - YouTube

Élő ügyfélszolgálat