Egy jó egyetemmel a kezdő fizetés a nettó 200k.
imádom mikor az "átlagkereset" fogalommal dobálózik bárki is... srácok, azért nem kell mindent elhinni azért, mert az index vagy épp a blikk azt írja. ezeket a végeredményeket úgy manipulálja a KSH, ahogyan gondolják/parancsolják nekik. régebben egy topicban volt is erről szó. come on...
Jut hát:))
Álomvilágba éltek.
Nővérem már 7éve kint él angliában,van 3diplomája,itthon nem kellett sehova,mert túl sokat kellett volna fizetni a végzettségei miatt...
Kint egyetemen dolgozik.
Meg jól írta a lecso,azért ment el 500k ember,mert kapkodnak az emberekért...
Itthon a jó állások azok kihalásos alapon mennek,ha meg van üresedés,akkor meg csókos kerül be.
Le van szarva,hogy ki mit végzett,itthon ha nincs ismerős,akkor mehetsz a retekbe,ha meg van,akkor meg kb elég a gimi is,szomorú,de ez van...
És még annyit,ha itthon vidéken 200-250k lenne a nettó,akkor 1 kibaszott ember nem menne külföldre vidékről...
Csak ez álom marad a realitás meg a 70-80k...
Azt mondják, pókerben a top10% tud nyerő lenni. Az élet többi területén is ez van. Lehetsz a legjobbak között azért mert te vagy a legokosabb, legszorgalmasabb, vagy mert az apád a leggazdagabb a megyében, de valahogy oda kell kerülni. Ha nem vagy ott, akkor meg nem sok fog jutni neked.
amúgy gazdálkodni értsd(parasztnak lenni) nem hülyeség, nem kisebb variancia mint a póker
meglenne a feltétel otthagynám a munkám
Olvasva a fukusimai híreket, lehet most keellene beelevágni a pisztrángtenyésztésbe,mert hogy hal nem marad a csendes-óceánban az tuti!
Mi a frissen egyetemet végzett bölcsész, második mondata az első munkahelyén?
"...nagyobb üdítővel adhatom?"
Szerintem az lenne a legjobb ha a jó diplomával rendelkező szorgalmas emberek elmennének dolgozni oda ahol százezreket (vagy milliókat vagy nemtom) keresnek és a fishek pénzét meghagynák olyan diploma nélküli lusta regeknek mint én és akkor mindenki jól járna!!! :D
megy a vita az átlagbérről itt megpróbálják rendbe tenni
Hányan keresik meg az átlagbért? Lerántottuk a leplet a kamu adatokról és az egykulcsos adóról! - xBeszó!unk
én nem olvasom a fukusimai híreket de te miről beszélsz? csernobilban burjánzik az élővilág, az állatok nem élnek addig mint az emberek h mindenféle rák kialakuljon bennük