mondjuk nem teljesen mindegy, hogy miket játszottál eddig, de olyan 1000$nál többet befizetni sztem felesleges, de inkább 500$
Ha heads-up érdekel akkor 50$ és 1$ os téten kezd. :) én is így kezdtem. többihez nem tudok szólni.
vagyis befizettél 50 dodót, és nl100-on kezdtél? :) jól értettem?
vagyis befizettél 50 dodót, és nl100-on kezdtél? :) jól értettem?
nem, befizetett 50$-t és 1$-al nevezett hu sng-ra.
amíg ennyire nem vágod a dolgokat, addig ne kezdjél komolyabban pókerezni vagyon kockáztatásával, csak valami minimális összeg befizetésével.
Most szunet van:)
MTT re 1000 (ezer) atlag buyin sztem kell, a nyugalom miatt.
50 dollaroson max vasarnap jatszanek, de csak olyanon amire vannak szatok.
jaj sorry, sng-re értettem. amúgy igen, szerintem is minimálisat fizess be. talán még 500$ is sok, de ezt te tudod, igazából annyit fizess be és olyan limiten játssz ahol KÉNYELMESEN érzed magad. nem stresszelsz egy határeset szituban, hogy a river push-t megadod e 2nd-3rd párral agro fish ellen. mtt-ben nagy a variancia így azt is tűrni kell. és később ha tényleg komolyan akarod venni akkor keress egy coachot is hiszen megéri a pénzt. Persze előbb játssz le egy jó adag mennyiséget, hogy a coachnak is legyen miből dolgoznia. (HM)
GL HF!
hát elemezni való az sok hand után van.
holdem managered van? anélkül nehéz lesz handeket gyűjteni :) megéri megvenni.
a coachnak érdemes feltenni kérdéseket a saját handjeid alapján, hogy mit kellene lépni ilyen szitukban és MIÉRT!
coachot meg itt a pokerakademian is találsz.
700$ meg elég simán. sok videót nézz, sok cikket olvass. nagyon sokat találsz itt az akadémián. gl :)
gl
Mindig jó érzés ha egy az élet más területén sikeres ember grindre adja a fejét.
Nagyon hasznos tanácsokat kaptál eddig, hirtelen nem is tudok mit hozzá fűzni.
Good luck!