En ezt a cikket talaltam az egyik CR cikkrol linkelve:
http://www.pocketfives.com/5C57520F-8A89-43F3-97E6-54D240CB3E59.aspx
550BB azert eleg keves bankrollnak a limithez kepest, meg a proknal is, nem? 11 buy-in? Errol mit gondoltok?
Hát amennyire én tudom.... úgy gondolom az 550 BB-s érték az fix limitre vonatkozik. S itt a BB az big betet takar, ami kétszerese a big blindnek. S bár nem játszottam fix limitet, de az olvasmányaim alapján ez elég fix limitre. Ahogy a táblázat szerint a 45 buy-in NL-re is elég. Ha rosszul gondolom, javítsatok ki :)
Ahogy a táblázat szerint a 45 buy-in NL-re is elég.
Ezeket a BUY IN-eket asztalonként számoljátok, vagy összesen?
Hát amennyire én tudom.... úgy gondolom az 550 BB-s érték az fix limitre vonatkozik. S itt a BB az big betet takar, ami kétszerese a big blindnek.:)
Ezeket a BUY IN-eket asztalonként számoljátok, vagy összesen?
Logikus :)
Köszi
A volatilitás alapvetően a lejátszott partiszámhoz kapcsolódik...
Szerintem az, hogy mennyi buy-in elégséges a nyugodt játékhoz, erősen függ a játékstílustól is. Egy ultraloose-agresszív játékosnak szerintem az 50 buy-in is kevés lehet, ha beleszalad egy nagy bukószériába. Míg egy igazán feszes passzív játékos 20 buy-innel is elpötyöghet nyugodtan. Persze mindkét típusnál feltételezve, hogy legalább 0-ás a játékuk hosszútávon. A folyamatosan vesztő játékos buy-in szükséglete pedig a végtelenhez konvárgál.:D
Megvan a fele... :)
Elkezdtem szigoruan ellenorzott korulmenyek kozott jatszani ennek a cikknek a hatasara, es bar meg csak a felenel vagyok, kivancsi lennek a velemenyetekre (mivel want2push PT elemzo cikkere hiaba varunk... ;))
Az eddigi eredmenyekkel egyebkent elegedett vagyok, bar van jonehany hand, amirol jobb nem beszelni... :eek:
Hol es mit kene valtoztatni szerintetek, mi az, amibol tobbet ki lehetne hozni?
S amit elfelejtettem: 20NL B2B Networkon, 6MAX asztalokon...
Koszi!
Hol es mit kene valtoztatni szerintetek, mi az, amibol tobbet ki lehetne hozni?