A BB (bigbet) a nagyvak kétszerese. pl. 1BB NL25 asztalon 50 cent. A PTBB/100 azt jelenti hogy 100 leosztás alatt hány BB-t pluszt (vagy mínuszt) hoztál össze. PT= Pokertracker. A táblázatban a piros érték már nyerő (plusz előjelű) a sárga értékeknél már lehet a szintváltáson gondolkodni, a kéket csak nagyon kevesen tudják elérni. Nekem a cél egyenlőre a sárga tartomány.
Igen, de nem egy asztalon, hanem összesen számolja a PT.
Köszönöm mindkettőtöknek.
Szerintem is. Az igaz hogy a sign up bonusz egy kicsit jobban fizet, de előny hogy nem kell állandóan termet váltogatni, megszokni az új szoftvert, újból kezdeni a PT adatok gyűjtését stb. Szerintem az RB ebből a szempontból kényelmesebb.
Off:
NL25: 5PTBB/100 vagy kevesebb; 6-9PTBB/100; 10PTBB/100 vagy több (max. 20)
NL50: 4PTBB/100 vagy kevesebb; 5-8PTBB/100; 9PTBB/100 vagy több (max. 16)
NL100: 3PTBB/100 vagy kevesebb; 4-7PTBB/100; 8PTBB/100 vagy több (max. 14)
Akinek sikerült szintváltás előtt ezeket a számokat elérni az tegye fel a kezét!:)
én most állok a szokásos NL25-NL50 váltásnál, az NL25-ös mezőnynél jobbnak érzem magam, és stabil nyerő is vagyok, 8+ptbb/100-al.
30 buyinem van jelenleg NL50-re, és tényleg nagyon sikerül az asztalválasztás is, szinte mindig a kontinens legnagyobb halaival játszok, de egyszerűen nullszadós vagyok. ez pedig nem hangzik olyan jól.
szétesik a játékom NL50-en, nem tudom élvezni a pokert, calling station leszek, megvisel a természetes 4-5 buyinesen variancia is.
a megoldás csak annyi, hogy megvárom míg meglesz a 45-50 buyinem és akkor váltok?
vagy van valami alternativa még?:)
hátrányban érzem magam, mert nem tudok olyan felszabadultan játszani mint ők.
én most állok a szokásos NL25-NL50 váltásnál, az NL25-ös mezőnynél jobbnak érzem magam, és stabil nyerő is vagyok, 8+ptbb/100-al.
30 buyinem van jelenleg NL50-re, és tényleg nagyon sikerül az asztalválasztás is, szinte mindig a kontinens legnagyobb halaival játszok, de egyszerűen nullszadós vagyok. ez pedig nem hangzik olyan jól.
szétesik a játékom NL50-en, nem tudom élvezni a pokert, calling station leszek, megvisel a természetes 4-5 buyinesen variancia is.
a megoldás csak annyi, hogy megvárom míg meglesz a 45-50 buyinem és akkor váltok?
hátrányban érzem magam, mert nem tudok olyan felszabadultan játszani mint ők.
Nyugi, nyugi, nem kell elkapkodni semmit. Alacsony téten játssz sokat, elemzd és vagy elemeztesd a játékodat. Ha nem tudod összerszedni a feljebblépéshez szükséges bankrollt, min 35 de inkább több BI-nt, akkor mégis miben bíznál magasabb szinten. Ráadásul nekem többen is azt mondták, sokkal hamarabb összejön a BI magasabb szinthez, mintsem az ember játéka, tudása is eljut ugyanoda. Szal előbb tarolj lejjebb, néhány sorral feljebb láthatod az igazán jók 20 PTBB körül teljesítenek, érd el te is :D
Az én kis tapasztalatomból származó véleményem, ami elsőre nekem működik is. Valószínű a többség túl konzervatívnak és óvatosnak találja, ai igaz is lehet.
- NL10 alatt nem érdemes elkezdeni játszani, mert az alatt play money a szint, illetve már kezdőként is lehet NL10-en többet összehozni, mint az átlag magyar havi kereset :D
- Kezdésnek sss, amire vissza lehet térni, ha vesztünk (én 50dolcsit vagy eurót mondok határnak, azalatt sss grind, afölött jöhetnek a fél és teljes beülős játékok NL10-en), ha nem akarunk viszatérni rá, akkor mehet a befizetés. Már csak azért is NL10-en érdemes kezdeni, mert ott nem tudunk sok pénzt elbaszni.
- Szintlépés 100K hand stabil nyerése után, amit mondjuk nem tudom mit jelent ptbb/100-ban, olyan 4 fölött. Ebből következik, hogy ha nem cashoutolunk, nagyon meghízik a BR, úgyhogy az is bőven belefér szintlépések előtt is.
Tehát a lényeg, ne a BR határozza meg, melyik szinten játszunk, hanem a játéktudás. Ha NL25-ön vesztő vagy, hiába van 10K euró a számládon, NL10-en kell játszani.
Tehát a lényeg, ne a BR határozza meg, melyik szinten játszunk, hanem a játéktudás. Ha NL25-ön vesztő vagy, hiába van 10K euró a számládon, NL10-en kell játszani.