Szóljatok ha ismét szórja a pénzt valahol Kesgémben,ránézek.Hátha tanulok valami sose ismert move-ot tőle
Szóljatok ha ismét szórja a pénzt valahol Kesgémben,ránézek.Hátha tanulok valami sose ismert move-ot tőle
Camillo30 = Magyar Isildur1 ???
???:)
én 3-5 dollaros mtt-ken indulgattam, mignem egyszer csak satellite utan 3. lettem a double deuceon 12k-ért.
kiszedtem 11k-t, és a maradekbol felmentem 24dollaros versenyekig... de lehet itt meg én voltam tul konzervativ, és mehettem volna feljebb is...
talan ha nem csak hobbinak fognam fel, akkor tolnam mint az ökör énis....
Huu, sracok, ez egy nagyon gazos topic..
Nem tudom mennyien realizaljatok azt, hogy egy "beteg" emberrol beszeltek/irkaltok itt...
Mert ugye ep esszel ilyesmit nem csinal az ember...
Igen , "beteg", ugyan ugy mint az alkoholista , az epilepszias, a skizofren es sorolhatnam... A jatekszenvedely fejelett, CIVILIZALT orszagokban ugyanolyan betegseg mint barmi mas agyi rendellenesseg...
Olyan igazi MAGYAR ize van ennek a topicnak... :(
Huu, sracok, ez egy nagyon gazos topic..
Nem tudom mennyien realizaljatok azt, hogy egy "beteg" emberrol beszeltek/irkaltok itt...
Mert ugye ep esszel ilyesmit nem csinal az ember...
Igen , "beteg", ugyan ugy mint az alkoholista , az epilepszias, a skizofren es sorolhatnam... A jatekszenvedely fejelett, CIVILIZALT orszagokban ugyanolyan betegseg mint barmi mas agyi rendellenesseg...
Olyan igazi MAGYAR ize van ennek a topicnak... :(
most is tolja, 5/10-en, meglepően feszes,de azért hosszú a várólista. :D
(Köztük Demiro is vár a húscafatokra. :D)
Hu-t is tol. Ott ~5bi-vel ül.
K10 vs QQ gyönyörű :)
wow-kimutatta a foga fehérjét...
tényleg 1 fish :)