amugy tenyleg vicces ez a topic. már úgy maga az egesz, de kell ilyen is, van min mosolyognom.
Van itt par jatekos, akiknek nem megy annyira kisebb teten epp, vagy netan vissza is lepett, de a forumba postolja a handeket lelkesen elemez, tanulni akar. aki meg okoska modjara szorja el teljesen balfasz jatekkal az uj autonyi/lakasnyi penzeket, arrol topic van nyitva.
Nyilvan semmi keresnivaloja nincs azon a teten, de meg NL50-en se, ha AQA9 boardon nutsnak erzi a Q9-et FR-en. ez mindent elmond, nincs is mit errol beszelni. Teljesen fogalmatlan olyan dolgokkal is, mint paros board, de meg egy QT is agyon veri, de nem is kell ezt ragozni, aki picit is otthon van a pokerben, annak 1ertelmu, hogy nagyon sokadik erosseggel bir ez a kez, ami egyenlo a kukaval.
Lehet élőben elboldogul még ezzel a jatekkal is, de a neten halara van itleve ennek a tetnek a 10 vagy 100-adanal is, de ez latszik is a PTR-en.
a penzkezelesi problemakrol meg nem irok, leirtak ezt mar korabban.
" Jajj Scotty, ha jobb lett volna még mindig élne....
Felejtsük már el a "szegény" Camillo30-at,
beszéljünk inkább a dúsgazdag Mr Geriről! "
Aki először kitalálja hogy miből idéztem, annak megy a 100 dodó Startson :D:D:D
közöm mint eszem.
de szerintem ez csak a szórás.
Pókerarcok (Rounders), asszem az Edward Norton mondja.
közöm mint eszem.
de szerintem ez csak a szórás.
Tapasztalat? :D :D
"Magyar ne ítélkezz!!!"
Itt mindenki tud okos lenni mi lenne "ha" mi nyernénk dollár 100 ezreket akkor ennyit hagynánk bent ennyit használnánk pókerezésre stb.
Lehet valamikor ő is teljesen ugyanígy látta a helyzetet de amikor valaki a tűz közelébe kerül átesik a ló túloldalára. Aki hirtelen nyer sokat nagyon kevés az az ember akinek jobb lesz az élete és nem rosszabb.. Aki most itt őt bírálják véleményem szerint 80%-uk is hasonló helyzetbe kerülne.
Elég ha a lottó nyertesek példáját vesszük hány %-uk lett öngyilkos vagy szegényebb mint azelőtt..
Én nem ismerem őt nem védem , de nem is vádolom borzasztó nehéz ebben a helyzetbe okosan cselekedni..
Roppant magas intelligencia kell ehhez és még valami plusz plusz..
Nem tudom ki hogy van vele de én pl. konkrétan szurkoltam Neomorfnak, hogy nyerje el Camillo pénzét. Ha egy jóbarátom lenne, persze egyértelmű, hogy segítenék neki, de így örülnék ha elbukná a pénzt.
Tudom ez meg már bunkóság, de itt több száz játékos ezért ül le, nap mint nap játszani, ezért fórumozgat, videózgat, tanul, hogy egyszer, majd egy ilyen versenyen neki jön ki a lépés... Na de mint tudjuk az élet nem igazságos...
Szval szerintem védje őt meg a családja, meg a barátai, a pókeresek meg húzzák le, ki-ki végezze a dolgát.
"Magyar ne ítélkezz!!!"
Itt mindenki tud okos lenni mi lenne "ha" mi nyernénk dollár 100 ezreket akkor ennyit hagynánk bent ennyit használnánk pókerezésre stb.
Lehet valamikor ő is teljesen ugyanígy látta a helyzetet de amikor valaki a tűz közelébe kerül átesik a ló túloldalára. Aki hirtelen nyer sokat nagyon kevés az az ember akinek jobb lesz az élete és nem rosszabb.. Aki most itt őt bírálják véleményem szerint 80%-uk is hasonló helyzetbe kerülne.
Elég ha a lottó nyertesek példáját vesszük hány %-uk lett öngyilkos vagy szegényebb mint azelőtt..
Én nem ismerem őt nem védem , de nem is vádolom borzasztó nehéz ebben a helyzetbe okosan cselekedni..
Roppant magas intelligencia kell ehhez és még valami plusz plusz..
raining: bullshit. Nem tartom magam olyan hű de intelligens embernek, de megnézem, hogy mire költök 500 forintot is akár, pedig egy cbetem is drágább ennél. Ésszerű döntést kell hozni, ő nem tud, ennyi. Amúgy egyáltalán nem sajnálom a pasast, aki hülye...
btw bátyám egyszer több száz ezret nyert Kenón, mégsem verte el a pénzt, pedig csak egy "szakmunkás" (szarkazmus no offense).