Persze, hogy adni kell, 2 lap ver...
De vki mondja már meg mennyit nyert SM-en, proxy miatt nem tudom megnézni, és ha munkaidő végéig nem tudhatom meg megbolondulok...:D
elneztem, riveren mar kicsivel potnyi penz volt elottuk. de akkor is
ulsz 80 dolcsival a NL20-on, 3betelt party: flop ch, bet 2-3ad pot, call, turn: ch, betpot, call, a pot osszege kb 30-35 dolcsi, s elorol betoljak a meg kb 2 BI-t, szted mi van nala?en k. anyazva, de eldobnam. regbben megadogattam kisebb potokban, de egyertelmu, hogy beszopatott az rng es verve vagyok.
amugy meg 3 kombinaciio ver, KK, Kx, 66, de a pokereket kiveve is a licitmenet alapjan sztem easy anyazos fold 2 BI-ert.
:o en kerek elnezest.
viszont a póker sajátossága hogy ilyen emberek (játéktudás és személyiség) képesek nyerni 170k-t egy 8000 fős fieldű versenyen... ilyenkor inog bennem a kérdés... tényleg sport?
(most csak negatív oldalról akartam megközelíteni)
viszont a póker sajátossága hogy ilyen emberek (játéktudás és személyiség) képesek nyerni 170k-t egy 8000 fős fieldű versenyen... ilyenkor inog bennem a kérdés... tényleg sport?
(most csak negatív oldalról akartam megközelíteni)
.
az SM en volt 6 AA kézbe kitartott mind. Rengeteg AK , KK, ömlött hozzá a lap. Hihetetlen nagy szerencséje volt a palinak. Amúgy az SM en deal volt. 170K körül ment a bukszába. Ami szerintem már ki is folyt belőlle. Elég dúrva hogy képes volt 35M et elszórakozni pár nap alatt. abból a 170K bol 150 et ki kelett volna kapni. 20K bol pedig játszani tovább és azt boldogan elbukni.
fel van töltve a FT valahol?
Egyébként most ezt nem értem...
A PTR csak nálam nem frissül? Most rákerestem és nem ír semmi eredményt ápr 10. óta. Ott is le lehet tiltani magad?
Egyébként most ezt nem értem...
A PTR csak nálam nem frissül? Most rákerestem és nem ír semmi eredményt ápr 10. óta. Ott is le lehet tiltani magad?
fel van töltve a FT valahol?