Jelentem délelőtt -80K $-nál járt, per pillanat (0óra40) - 113 a vesztesége. Még pár óra és teljesen seggére vág a 170K $ nyereméynének. Ezt nevezem tilt és butaság keverékének!
Jelentem délelőtt -80K $-nál járt, per pillanat (0óra40) - 113 a vesztesége. Még pár óra és teljesen seggére vág a 170K $ nyereméynének. Ezt nevezem tilt és butaság keverékének!
Csak PTR frissíti folyamatosan az lemaradásait. Nem játszik most Camillo, csak nincs trackelve csomó handje, most volt szerver beüzemelés, mer nem bírta a rendszerük a napi száztrillió handet...
Btw ez a topic legalább akkora szégyen, mint Camillo teljesítménye! :(
Csak azt nem értem miért nem vitte át a pénzét Full Tiltre és akkor játszhatott volna Iveyval és durrrr-el egy 1-2 perces sessiont
Csak azt nem értem miért nem vitte át a pénzét Full Tiltre és akkor játszhatott volna Iveyval és durrrr-el egy 1-2 perces sessiont
Na jelentem a sok irigy stb stb stb fórum olvasónak,hogy a $ elfogyott!
Sajnálkozhatnak a nyálcsorgatók,hogy nem nekik lett elbukva!
Tiszta szégyen ez az egész ami itt zajlott ezen a fórumon! Biztos,sőt tudom hogy vannak olyan fórumok,amiket/ahova érdemes írni/olvasni,de az biztos, hogy ez nem az!
Eddig se voltam az a nagy fórumra irogató ember,se itt sem pedig más oldalon,de megbizonyosodtam arról, hogy az itt jelenlévők 70-80% a nem ér annyit se, hogy a gépeléssel fáradozzon az ember! Tisztelet a kivételnek!
drunkfish.
Tiszta szégyen ez az egész ami itt zajlott ezen a fórumon! Biztos,sőt tudom hogy vannak olyan fórumok,amiket/ahova érdemes írni/olvasni,de az biztos, hogy ez nem az!
Eddig se voltam az a nagy fórumra irogató ember,se itt sem pedig más oldalon,de megbizonyosodtam arról, hogy az itt jelenlévők 70-80% a nem ér annyit se, hogy a gépeléssel fáradozzon az ember! Tisztelet a kivételnek!
erre kellett volna költeni a lét:
Fortuna szobor - 9 300,-Ft. - eladó - Zsibvsr
Mooneey mit vártál volna el a közösségtől? Írogattunk volna neki emaileket ismeretlenül? vagy mindenki leírta volna hogy szegény Camillo megígymegúgy?
ugyanmár....
arról már nem is beszélek hogy bereggelsz ide és 2. hozzászólásban lehúzod a tagokat!
Télak apám!