Póker Fórum Archívum > Bankroll management > Valaki térítse észhez Camillo30-at!

WINAMAXDONK
Válasz Bogdee kommentjére
2017. márc. 7. 20:38

Nem tudom a trumannt azt elloptam havertól .Nem egy haverom ha bejelentkezve volt a gépén akkor alkottam rajta a nevében ha hozzájutottam unalomüzésből.

WINAMAXDONK
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. márc. 7. 20:40

Na ez egy igazi minőségi topik volt azt kell hogy mondjam .Több ilyen degenerált őrült kellene ide mint Camillo papa volt.

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. márc. 7. 20:44

Nem tudom a trumannt azt elloptam havertól .Nem egy haverom ha bejelentkezve volt a gépén akkor alkottam rajta a nevében ha hozzájutottam unalomüzésből.

Nem túl korrekt, hogy ennyire kibasztál szerencsétlen inasokkal, másnap meg mehetett a nickjük a lecsóba. Én talán egyszer csináltam ilyet, tarno21-en írtam valamit, amikor kidőlt tövön.

WINAMAXDONK
2017. márc. 7. 20:49

Volt h más nevében blogot irtam ilyenek azt veszem észre h az évek alatt megkomolyodtunk Gerwen.Már nem vagyunk azok a tettrekész mindenre képes szemtelen fiatal vagányok. Azért Masterzoleet el kell ismerni h keménykezu diktátor volt és nem engedte garázdálkodni a hozzánk hasonló alakokat vagy alteregókat.

van Gerwen
2017. márc. 7. 20:57

Haha jaja, ha nem így lett volna biztos nem napimákos iván41-nek lenne a legtöbb hozzászólása, mert így 3-man piroslapos, te meg én fejenként összekapartunk vagy 10-15 ezret. :)

WINAMAXDONK
2017. márc. 7. 21:35

A részeg Piroslapos az megfizethetetlen őrült donk lesz belőle.

van Gerwen
2017. márc. 7. 21:50

Jaja, hát még élőben látnád. Nem tudom, mi van az inassal, lehet már nem tövezik annyit, esetleg máshová írogat.

tomy123
2017. márc. 8. 3:34

Nekem Romsy hiányzik nagyon

Piroslapos
2017. márc. 8. 21:56

Jaja, hát még élőben látnád. Nem tudom, mi van az inassal, lehet már nem tövezik annyit, esetleg máshová írogat.

Diéta van nem tövezés :) Dehogy írogatok én sehova nincs igény a minőségi hozzászólásaimra :)):)):))

isildurrrzero
2020. febr. 15. 8:16

1 hete ütötte a 2,5$ 180 manust :cool:

Élő ügyfélszolgálat