Nem tudom a trumannt azt elloptam havertól .Nem egy haverom ha bejelentkezve volt a gépén akkor alkottam rajta a nevében ha hozzájutottam unalomüzésből.
Na ez egy igazi minőségi topik volt azt kell hogy mondjam .Több ilyen degenerált őrült kellene ide mint Camillo papa volt.
Nem tudom a trumannt azt elloptam havertól .Nem egy haverom ha bejelentkezve volt a gépén akkor alkottam rajta a nevében ha hozzájutottam unalomüzésből.
Volt h más nevében blogot irtam ilyenek azt veszem észre h az évek alatt megkomolyodtunk Gerwen.Már nem vagyunk azok a tettrekész mindenre képes szemtelen fiatal vagányok. Azért Masterzoleet el kell ismerni h keménykezu diktátor volt és nem engedte garázdálkodni a hozzánk hasonló alakokat vagy alteregókat.
Haha jaja, ha nem így lett volna biztos nem napimákos iván41-nek lenne a legtöbb hozzászólása, mert így 3-man piroslapos, te meg én fejenként összekapartunk vagy 10-15 ezret. :)
A részeg Piroslapos az megfizethetetlen őrült donk lesz belőle.
Jaja, hát még élőben látnád. Nem tudom, mi van az inassal, lehet már nem tövezik annyit, esetleg máshová írogat.
Nekem Romsy hiányzik nagyon
Jaja, hát még élőben látnád. Nem tudom, mi van az inassal, lehet már nem tövezik annyit, esetleg máshová írogat.
1 hete ütötte a 2,5$ 180 manust :cool: