pontosan tudom hogy 2. lett. És írtam is........ Csak nem jól értelmezted....
:)
Buktarnak koszonhetoen feleledt a topic:)
:D
inkább a SCOOP-ot kellett volna meghúznia 170-ből basszus
.
inkább a SCOOP-ot kellett volna meghúznia 170-ből basszus
~~
hehe, amugy neomorfnak igaza van többnyire! egyébként ha jol emlékszem a srác azért nyitotta mer, talán ismeretlenül is segíteni akart szegény agykombájn honfitársának, (ami fejlett empatikus képességére utal..:D) mégha valoban nem is sok közünk van hozzá, h mi lesz a nyeremény sorsa! ám ez a topic már akkor hasznos volt, ha vki netalántán hasonlo szituba kerül (gyorsan sokat nyer) és még véletlen sem ül be ien "micro"! :DD limitre bohockodni..., mivel látta az elrettentő példát. ámbátor nem feltétlenül igaz, h más kárából tudsz a legjobban tanulni, na de hátha....!! az nem is érdekel, h elbukja a pénzét jobb játékosoknak, na de ha mindezt bekolázva teszi....:DD az GG...!! legalább valszeg jol érezte magát közben..eheh..:SS
(A5o-val preflp. Te is teljes stackér szoktál menni nl2000 en nem?) gl mindekinek!
Kedves Camillo!
Gondolom az elmúlt pár napban iszonyatos mennyiségű FPP-t összehoztál PS-en. Nagyon megtetszett 1-2 ruha PS Shopban de az 1-2 cent alapú biztonságos játékommal rengeteg idő amíg összejön 1 póló. Ha elment a kedved a teremtől írj egy PM-et barátságos áron szívesen vennék tőled pár cuccot.
Kedves Camillo!
Gondolom az elmúlt pár napban iszonyatos mennyiségű FPP-t összehoztál PS-en. Nagyon megtetszett 1-2 ruha PS Shopban de az 1-2 cent alapú biztonságos játékommal rengeteg idő amíg összejön 1 póló. Ha elment a kedved a teremtől írj egy PM-et barátságos áron szívesen vennék tőled pár cuccot.
Ez nagyon kemény:S
Valószínűleg maradt a számláján 50.000k$, amit lehet kiutalt nem?
looool
Legközelebb az lesz képmutató, ha egy boltos az ismerősétől pénzt fogad el a kenyérért??? OMG. Én ebből élek, sry.
A topickal kapcsolatban, pedig szvsz szánalmas, hogy egy (ismeretlen) honfitársunkat egy nyilvános fórumon kibeszélitek, röhögtök rajta. Ráadásul úgy, hogy ehhez senkinek az égvilágon semmi köze nincs. Egymás között, privátban bárki bárkiről bármit mondhat, bármin nevethet, de könyörgöm mér jó nyílvánosan megalázni, kinevetni vkit? Ha a játékotok fejlesztésével foglalkoznátok tízed ennyit..... Sajnálom, hogy idáig süllyedt az akadémia (is) :(, de ez sajnos elkerülhetetlen. Összehasonlíthatatlan a 2 évvel ezelőtti állapottal. (hogy ezt is minek írtam le?? :( ). No mind1, gl mindenkinek. Peace