Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Cake Poker exkluzív $1500 rake race - március 1-31.

cake
Válasz vinczesz kommentjére
2009. febr. 23. 16:25

A lényeg mindig a tökéletes időzítésben rejlik. Épp a napokban döntöttem el, hogy márciusban máshol folytatom.:)

hol?

ThxLittleFish
Válasz cake kommentjére
2009. febr. 23. 16:46

termelt rakeből levonják promotions címszóval az elért nyereményt? vagy ez tiszta nyereség?

Admin
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. febr. 23. 16:54

termelt rakeből levonják promotions címszóval az elért nyereményt? vagy ez tiszta nyereség?

Ezt nem vonják le. Ez tiszta nyereség.

pilotkex
2009. febr. 23. 16:54

Köszönjük Akadémia!! :D
350 első helyért nem sok, de ajándék lónak... :)
És bízom abban, h rendszeres lesz majd a race, látva a rengeteg 'helyi' játékost, növekvő díjalappal!

Március lesz végre az első teljes, ill 'szorgalmas' hónapom, igyekszem majd 20Knál többet játszani!

Sok sikert mindenkinek, én (ha épp van) a 200 hi-lon próbálkozok majd! :P

titcar
Válasz pilotkex kommentjére
2009. febr. 23. 17:47

kíváncsi leszek mekkora tolongás lesz itt :D

Gordon
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 23. 18:03

Az a baj NL20-on hozzá sem fogok szagolni a versenyhez, mindenesetre bíztató, h itt is megjelentek a rake race-ek:)

Dom
Válasz Gordon kommentjére
2009. febr. 23. 19:34

Az a baj NL20-on hozzá sem fogok szagolni a versenyhez, mindenesetre bíztató, h itt is megjelentek a rake race-ek:)

+1 mint fent...

szigma
Válasz Dom kommentjére
2009. febr. 23. 20:14

Jók ezek a promók, csak ha már regisztrált valaki esetleg más helyről az ezeket mind nem tudja igénybe venni.

ad1: nem volt semmilyen promóció adott helyre, így úgy gondolta, hogy mindegy honnét regisztrál
ad2: itt nem volt semmilyen promóció másik helyen meg volt valami ha nem is nagy durranás, ezért onnét reggelt

Miért nem lehet megoldani, hogy később valaki az akadémia alá lépjen be?

vinczesz
Válasz szigma kommentjére
2009. febr. 23. 20:53

Miért nem lehet megoldani, hogy később valaki az akadémia alá lépjen be?

Mert az a terem részéről tisztességtelen üzleti magatartás lenne.

szigma
Válasz vinczesz kommentjére
2009. febr. 23. 21:03

Mert az a terem részéről tisztességtelen üzleti magatartás lenne.

Miért? Megkapta a teremtől ami járt azért, hogy odavigyen. Plusz esetleg kapott valamit azért mert játszottam.

Most meg nem játszom esetleg ott ,de egy másik jobb promócióban részt vennék.

Aki esetleg rosszabbul jár az a pokerakademia mert nem kapta meg utánam a fejpénzt.

Tudom, máshogy is meg lehet ezt oldani, de eddig nem nyúltam és nem is nagyon szeretnék ehhez az eszközhöz nyúlni, de ha maradnak ezek a nem éppen felhasználóbarát megoldások, lassan a családtagjaimnak is el kell kezdeni játszani.

Élő ügyfélszolgálat