Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Cake Poker exkluzív $1500 rake race - március 1-31.

szumma83
Válasz szigma kommentjére
2009. febr. 24. 18:28

Mi történik akkor ha a hónap közepén megváltoztatom a nick nevem?

Admin
Válasz szumma83 kommentjére
2009. febr. 24. 18:36

Jók ezek a promók, csak ha már regisztrált valaki esetleg más helyről az ezeket mind nem tudja igénybe venni.
...
Miért nem lehet megoldani, hogy később valaki az akadémia alá lépjen be?

Ez a gyakorlat, ez nem rajtunk áll. Csak akkor van esetleg lehetőség eredetileg nem akadémiás regisztrációval az akadémiás promócióba bekerülni, ha közvetenül a póker terem oldalán keresztül regisztráltál a Cake-re. Ebben az esetben küldhetsz egy privát üzenetet és megnézzük mit tehetünk.
Mi történik akkor ha a hónap közepén megváltoztatom a nick nevem?

Ennek nincs jelentősége, mivel a race nyereményt a Cake Poker fizeti ki. Így nyugodtan meg lehet hónap közben változtatni a nick nevet.

vinczesz
Válasz szigma kommentjére
2009. febr. 24. 19:06

Miért? Megkapta a teremtől ami járt azért, hogy odavigyen. Plusz esetleg kapott valamit azért mert játszottam.

Most meg nem játszom esetleg ott ,de egy másik jobb promócióban részt vennék.

Az affil szerződés nem csak egy promóció idejére szól. Kérdezd meg erről például az Akadémiásokat, hogy is működik ez!

cake
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 24. 19:08

Ez a gyakorlat, ez nem rajtunk áll. Csak akkor van esetleg lehetőség eredetileg nem akadémiás regisztrációval az akadémiás promócióba bekerülni, ha közvetenül a póker terem oldalán keresztül regisztráltál a Cake-re. Ebben az esetben küldhetsz egy privát üzenetet és megnézzük mit tehetünk.

Everest-nél ugyanez?

Admin
Válasz cake kommentjére
2009. febr. 24. 19:54

Igen, ugyanez a helyzet.

ooooobi
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 25. 1:04

nam tudjátok nincs e valami reload bonus sütin? én nem találtam semmit, vagy ha van olyankor küldenek róla valami emailt?

vinczesz
Válasz ooooobi kommentjére
2009. febr. 25. 1:32

nam tudjátok nincs e valami reload bonus sütin? én nem találtam semmit, vagy ha van olyankor küldenek róla valami emailt?

Nekem küldtek róla emailt, amikor volt.

Admin
Válasz vinczesz kommentjére
2009. márc. 1. 17:11

A mai nap elkezdődött a Cake Poker $1500-os márciusi rake race. Részletek...

zsebeHUN
Válasz Admin kommentjére
2009. márc. 2. 14:33

A mai nap elkezdődött a Cake Poker $1500-os márciusi rake race. Részletek...

mikor várható frissítés és milyen sűrűn?

Admin
Válasz zsebeHUN kommentjére
2009. márc. 2. 14:50

mikor várható frissítés és milyen sűrűn?

Ma éjszaka, lesz az első, előreláthatólag 2-3 naponta lesz frissítés.

Élő ügyfélszolgálat