Nem szeretnék beleszólni, de eddig ment a rongyrázás. Most hogy Zolee lehetőséget teremtett arra hogy elrendezzétek a dolgokat, már mindenki bújik a sarokba?
Azért te is megráztad 1 picit azt a rongyot és most te is visszakozol!
Mivel, és hol?
Hmmm... Sztem a hozzászólásodból neked is az jön le hogy kamu az nl2000+os szint az adott játékosoknál. Ez mi ha nem "beleszólás"? Ment a rongyrázás most meg sarokba bújunk??? 1szerüen leírtam hogy 1edül nem szeretnék találkozni senkivel mert néhány hozzászólás és már csoki alkalmazottként lennék feltüntetve!
Tiszta tragikomédia ez a topic. Hogy lesz a 10$ sng playaból PLO2K HU reg...
cenzúrázva lettem:)bocs pali nem tudok válaszolni:)
A végeredmény az első hozzászólásban. Gratulálunk a nyerteseknek!
Kedves Játékosok!
A hivatalos végeredmény az adatok hosszas ellenőrzése után megszületett, a nyeremények pár napon belül kifizetésre kerülnek. A jövőben munkatársunk kiemelt figyelemmel biztosítja majd a race adatokat az Akadémia részére, hogy mindig friss és helyes eredményt kapjatok a race aktuális állásáról.
A kételkedő játékosok számára lehetőséget biztosítunk egy személyes egyeztetésre, ahol meg tudjuk mutatni az adatok forrását és hitelességét.
Gratulálunk minden nyertesnek, és sok sikert kívánunk a következő raceken.
Üdvözlettel,
Chocolate Poker support
Hosszas egyeztetés és többszöri részletes adat ellenőrzés után megszületett a február havi race hivatalos végeredménye, amit az első hozzászólásban találhattok.
A chocholate Poker (egyedülálló módon) továbbra is lehetőséget biztosít egy személyes egyeztetésre, ahol a rake adatok hitelességéről első kézből lehet meggyőződni.
A hivatalos végeredmény tehát megszületett, a nyeremények a Chocolate Poker ígérete szerint néhány napon belül kifizetésre kerülnek. Minden további a témával kapcsolatos negatív jellegű komment törlésre kerül.
Akinek ezek után még bármilyen panasza, kifogása, megjegyzése lenne vagy szeretné igénybe venni a személyes egyeztetés lehetőségét a Csokival, az nyugodtan keressen minket az info@pokerakademia.com email címen.
ez volt aztan a plussz ev, csinaltam 3,4k$ raket, amibol kaptam 800at a racen meg 400at fd. bonusz neven. azaz kbb 33% jon.