Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Chocolate Poker exkluzív $15.000 rake race - 2011. február 1-28.

Admin
Válasz bobesz kommentjére
2011. márc. 2. 15:56

A race nyeremények kifizetése megtörtént.

ivan41
Válasz Admin kommentjére
2011. márc. 20. 9:59

Mi lett a vége ennek a rake mizériának? Sikerült megnyugtatóan rendezni a problémát?
Érdekel a dolog, mert lehet, hogy beregelek a terembe. Hátha én is ki tudok szakítani a rakeből egy darabot.

mbalazs
Válasz ivan41 kommentjére
2011. márc. 20. 17:15

Mi lett a vége ennek a rake mizériának? Sikerült megnyugtatóan rendezni a problémát?
Érdekel a dolog, mert lehet, hogy beregelek a terembe. Hátha én is ki tudok szakítani a rakeből egy darabot.

nem sikerült megnyugtatóan rendezni,de ez csak az én véleményem,viszont érdekes mód ebben a hónapban eltünt a két emlegetett személy...
Ettől függetlenül ha kipróbálod akkor látod meg neked megéri-e itt játszani.
üdv-b

Greyboy
Válasz ivan41 kommentjére
2011. márc. 20. 21:09

Nem volt végül személyes találkozó, neten keresztül meg nem tudták bizonyítani az adatokat...az ipoker jelenleg, ha minden igaz, nyomoz az ügyben...ahogy balázs mondja a két személy azóta eltűnt...én személy szerint 15%-os rakebacket értem el a teremben mindennel együtt a 8. helyemmel, úgy hogy egy személyes levélváltás során még az én pontos rake-emet sem tudták megmondani.További info a terem szolgáltatásáról, hogy a február 12-én kiutalt pénzem még mindig nem érkezett meg, továbbá több wd-m is csúszik...az ügyfélszolgálat lassú és pontatlan.Egyetlen pozitívum a régebbi havi plusz EV-s race-ek hiánytalan kifizetése...ennyit tudok mondani az 5 itt töltött hónap után...

Mezo_gsi
Válasz Greyboy kommentjére
2011. márc. 20. 21:14

Greyboy, azt megkérdezhetem, hogy amikor minden rendben volt még, akkor a race kifizetés hány %-os rakebacknek felelt meg?

Greyboy
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. márc. 20. 23:08

Greyboy, azt megkérdezhetem, hogy amikor minden rendben volt még, akkor a race kifizetés hány %-os rakebacknek felelt meg?

november: 46%,december: 40%,január: 69%,február: 15%.

Viszont a januári kifizetések során eltüntették 383$-omat, amit azóta se hajlandóak visszaadni, már azt is az ipoker support-al kell valahogy megoldatni..75%-os rb-nél se játszanék szívesen egy ilyen teremben...

kempf
2011. márc. 20. 23:25

15%-nál akkor is több a rakeback, ha nincs rakerace, csak a megújuló bónusz...

Greyboy
Válasz kempf kommentjére
2011. márc. 20. 23:56

15%-nál akkor is több a rakeback, ha nincs rakerace, csak a megújuló bónusz...

A kérdés így hangzott: "akkor a race kifizetés hány %-os rakebacknek felelt meg?". Erre válaszoltam. Nekem nem volt megújuló bónuszom, mert MBG-s voltam...

ivan41
2011. márc. 20. 23:58

Nem volt végül személyes találkozó, neten keresztül meg nem tudták bizonyítani az adatokat...az ipoker jelenleg, ha minden igaz, nyomoz az ügyben...ahogy balázs mondja a két személy azóta eltűnt...én személy szerint 15%-os rakebacket értem el a teremben mindennel együtt a 8. helyemmel, úgy hogy egy személyes levélváltás során még az én pontos rake-emet sem tudták megmondani.További info a terem szolgáltatásáról, hogy a február 12-én kiutalt pénzem még mindig nem érkezett meg, továbbá több wd-m is csúszik...az ügyfélszolgálat lassú és pontatlan.Egyetlen pozitívum a régebbi havi plusz EV-s race-ek hiánytalan kifizetése...ennyit tudok mondani az 5 itt töltött hónap után...

Ezek nem biztató szavak. Az, hogy február 12.-től nem kapod meg a pénzed, egyenesen ilyesztő. Ez nagyon hosszú idő. Több mint egy hönap alatt manuális vezérléssel is el kellene intézni az ilyesmit. Ilyenkor már direkt fékezésre tudok gondolni.

november: 46%,december: 40%,január: 69%,február: 15%.

Viszont a januári kifizetések során eltüntették 383$-omat, amit azóta se hajlandóak visszaadni, már azt is az ipoker support-al kell valahogy megoldatni..75%-os rb-nél se játszanék szívesen egy ilyen teremben...

Ez sem szívet melengető infó.

Azt hiszem, hogy a csokira való regelést bizonytalan időre elnapolom.

...a kisfröccsöm is szeretem időben megkapni!

kempf
2011. márc. 21. 8:16

A kérdés így hangzott: "akkor a race kifizetés hány %-os rakebacknek felelt meg?". Erre válaszoltam. Nekem nem volt megújuló bónuszom, mert MBG-s voltam...

Ezt benéztem, bocs.

Élő ügyfélszolgálat