A race nyeremények kifizetése megtörtént.
Mi lett a vége ennek a rake mizériának? Sikerült megnyugtatóan rendezni a problémát?
Érdekel a dolog, mert lehet, hogy beregelek a terembe. Hátha én is ki tudok szakítani a rakeből egy darabot.
Mi lett a vége ennek a rake mizériának? Sikerült megnyugtatóan rendezni a problémát?
Érdekel a dolog, mert lehet, hogy beregelek a terembe. Hátha én is ki tudok szakítani a rakeből egy darabot.
Greyboy, azt megkérdezhetem, hogy amikor minden rendben volt még, akkor a race kifizetés hány %-os rakebacknek felelt meg?
Greyboy, azt megkérdezhetem, hogy amikor minden rendben volt még, akkor a race kifizetés hány %-os rakebacknek felelt meg?
15%-nál akkor is több a rakeback, ha nincs rakerace, csak a megújuló bónusz...
15%-nál akkor is több a rakeback, ha nincs rakerace, csak a megújuló bónusz...
Nem volt végül személyes találkozó, neten keresztül meg nem tudták bizonyítani az adatokat...az ipoker jelenleg, ha minden igaz, nyomoz az ügyben...ahogy balázs mondja a két személy azóta eltűnt...én személy szerint 15%-os rakebacket értem el a teremben mindennel együtt a 8. helyemmel, úgy hogy egy személyes levélváltás során még az én pontos rake-emet sem tudták megmondani.További info a terem szolgáltatásáról, hogy a február 12-én kiutalt pénzem még mindig nem érkezett meg, továbbá több wd-m is csúszik...az ügyfélszolgálat lassú és pontatlan.Egyetlen pozitívum a régebbi havi plusz EV-s race-ek hiánytalan kifizetése...ennyit tudok mondani az 5 itt töltött hónap után...
november: 46%,december: 40%,január: 69%,február: 15%.
Viszont a januári kifizetések során eltüntették 383$-omat, amit azóta se hajlandóak visszaadni, már azt is az ipoker support-al kell valahogy megoldatni..75%-os rb-nél se játszanék szívesen egy ilyen teremben...
A kérdés így hangzott: "akkor a race kifizetés hány %-os rakebacknek felelt meg?". Erre válaszoltam. Nekem nem volt megújuló bónuszom, mert MBG-s voltam...