Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > Chocolate Poker exkluzív $15.000 rake race - 2011. február 1-28.

Onyi
Válasz Greyboy kommentjére
2011. febr. 18. 19:52

Na jó, mostmár kezd nagyon felbaszni ez az egész! Több mint 2000$-t termeltem eddig a hónapban, és előttem van a listán egy 10$-os sng-s, akit pontosan lehet látni (AZÉRT PONTOSAN, MERT ENGEM IS PONTOSAN MÉR!!!!) a pokerprolabs-on, hogy nem termelt 500$-t sem. A többi nevetséges helyezésről nem is beszélve! Most szórakoztok?

Szerintem sem stimmel valami...

Greyboy
Válasz mbalazs kommentjére
2011. febr. 18. 20:13

ki az a 10$ sng-s?gyisan?

Bezony.

Greyboy
Válasz Onyi kommentjére
2011. febr. 18. 20:17

Szerintem sem stimmel valami...

Én meg tudom, hogy nem. Még egyik frissítés sem volt jó. Tudtam beszélni egy kicsivel mögöttem lévő kollegával, aki szintén HM alapján pontosan tudja a saját rake-jét, így fel tudtam szorozni magamig, de teljesen más jött ki (600$-al kevesebb), mint a valós termelésem. Továbbá megnéztük mindenki raketermelését PTR-en, ppl-en, és hatalmas eltérések vannak a listához képest.

mbalazs
2011. febr. 18. 20:45

Én meg tudom, hogy nem. Még egyik frissítés sem volt jó. Tudtam beszélni egy kicsivel mögöttem lévő kollegával, aki szintén HM alapján pontosan tudja a saját rake-jét, így fel tudtam szorozni magamig, de teljesen más jött ki (600$-al kevesebb), mint a valós termelésem. Továbbá megnéztük mindenki raketermelését PTR-en, ppl-en, és hatalmas eltérések vannak a listához képest.

Nem lehet hogy gyisan Cg-zik is?
Amúgy nekem is büdös ez a %-os lista miért nem lehet kiírni a pontos rake-t?akkor elkerülhető lenne egy csomó tévedés,így viszont nagyobb a köd ami a termet csak gyanuba keveri...

Greyboy
Válasz mbalazs kommentjére
2011. febr. 18. 21:07

Nem lehet hogy gyisan Cg-zik is?
Amúgy nekem is büdös ez a %-os lista miért nem lehet kiírni a pontos rake-t?akkor elkerülhető lenne egy csomó tévedés,így viszont nagyobb a köd ami a termet csak gyanuba keveri...

Nem cg-zik. A feltevés teljesen jogos. Máshol is pontosan kiírják (pl pokersavvy), ez egy járható útnak tűnik.

Onyi
2011. febr. 18. 21:30

Nem cg-zik. A feltevés teljesen jogos. Máshol is pontosan kiírják (pl pokersavvy), ez egy járható útnak tűnik.

De cgzik a srác a sng sikertelenség miatt!

Greyboy
Válasz Onyi kommentjére
2011. febr. 18. 22:04

Ja kemény 3000 handet tolt le NL50-en. A 450$ sng rake után ez a 70$-nyi cg rake biztos nagyon megdobta a helyezését...

Admin
Válasz Onyi kommentjére
2011. febr. 18. 22:10

A mai frissítés előtt kértük a Chocolate Pokert, hogy a race minden résztvevőjénél ellenőrizzék le a rake adatokat. A Chocolate Poker ezt megtette, de nem talált hibát az adatokban. A következő frissítések során is kérjük majd őket, hogy többszörösen ellenőrizzék az adatokat, ami alapján elkészül a race állásának frissítése.

Minden résztvevő aki beküldte nekünk a user nevét láthatja a saját rake termelését a rakerace-es számláján, a %-os eltérésből pedig kiszámolható a többi játékos előnye illetve hátránya.

A fokozott figyelem ellenére hiba előfordulását nem lehet teljes egészében kizárni, így aki kételkedik a SAJÁT rake termelésének hitelességében, az jelentkezzen emailben és az ő adataira konkrétan is rákérdezünk.

Greyboy esetében ez már meg is történt.

Greyboy
Válasz Admin kommentjére
2011. febr. 18. 22:29

"Greyboy esetében ez már meg is történt"

Mondanom sem kell, hogy rosszul tudták az enyémet is...

Littlemage
2011. febr. 19. 1:34

Ja kemény 3000 handet tolt le NL50-en. A 450$ sng rake után ez a 70$-nyi cg rake biztos nagyon megdobta a helyezését...

3k hand alatt 50-en inkabb 120-150 dolcsi rake termelodik jatekstilustol fuggoen.

Élő ügyfélszolgálat