3k hand alatt 50-en inkabb 120-150 dolcsi rake termelodik jatekstilustol fuggoen.
Kösz, ezt nem tudtam. Akkor ezek szerint a ptr nem pontos.
De mindegy,mert akkor is 600>2000$. Fura matek.
Hmmm... Legutolsó frissítés szerint 840$ raket termeltem ami a 11. helyre elég!? Szerinted viszont az 5. helyen 600$ áll vki???
Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
Teljesen kizártnak tartom hogy:
- gyisan nick alatt játszó uriember több raket termelt volna akár nálam aki a 8. helyen foglal helyet, így kérem ellenőrizzék!
- kokobajszi nick alatt játszóról is hasonló a véleményem!
Február közepe óta inaktív mind2 játékos elótte pedig nl50en játszottak max ahol lehetetlen ennyi raket ennyi idő alatt termelni hacsaknem nonstop 10+asztaloztak addig!? Kiváncsi lennék az ők HM vagy 1éb tracker vagy másmódon feljegyzett hozzávetőleges raketermelésükre így várom a válaszotok srácok a kommentemre! NO OFFENSE de 100ezrekről van szó amit átláthatatlan köd borít!
Én sajnos már nem tudok ennyire finoman fogalmazni. Továbbá kiváncsiak lennénk KingTomy és tedddyro termelésére is(igazából mindenkiére)...szívesen venném a hozzászólásukat is, itt a fórumon...
zzzz
Teljesen kizártnak tartom hogy:
- gyisan nick alatt játszó uriember több raket termelt volna akár nálam aki a 8. helyen foglal helyet, így kérem ellenőrizzék!
- kokobajszi nick alatt játszóról is hasonló a véleményem!
Február közepe óta inaktív mind2 játékos elótte pedig nl50en játszottak max ahol lehetetlen ennyi raket ennyi idő alatt termelni hacsaknem nonstop 10+asztaloztak addig!? Kiváncsi lennék az ők HM vagy 1éb tracker vagy másmódon feljegyzett hozzávetőleges raketermelésükre így várom a válaszotok srácok a kommentemre! NO OFFENSE de 100ezrekről van szó amit átláthatatlan köd borít!
Egyetértek az előttem szólókkal, egy nagy homály ez az egész race.
Miért nem lehet kiírni a pontos raketermelést? Miért kell a %-okkal bajlódni?
Amúgy egymás adatait alapul véve, fel-le, összevissza matekolva, sehogy nem jönnek ki a százalékok...
Kedves gyisan, KingTomi, kokobajszi, stb elöttem említettek. Ha felvennétek velünk a kapcsolatot privátban, az sokat segítene.
Benne vagyok hogy hó végén tartsunk egy nyilvános matekórát, kezdek nagyon kíváncsi lenni, de furcsa lenne, ha ennyien rosszul számolnának...
GL és Hajrá mindenkinek!!!
Dmanx-nak teljesen igaza van.
Ezen a fórumon egy az egyben vesznek ki hozzászólásokat? Nagyon érdekes. Ezt ki és mi alapján ítéli meg?
Rorooen, látom, kivetted, hogy mennyit termeltél. Ha nem lesz jó a lista, akkor pedig nyilvános számítást kell végezni. Különben hogy lenne ellenőrizhető?
Már hónap elején kérdeztem a stuff-ot, hogy hol lehet ezt leellenőrizni.
Ezt a választ kaptam:
"Mi annyit tudunk tenni az ügyben, hogy a Chocolate Poker-nek szólunk, hogy vizsgálják felül az aktuális eredményt, ellenőrizzék, hogy minden rendben van-e az adatokkal. "
Így viszont a terem olyan adatokat szolgáltat ki, amilyet ők akarnak, nem gondoljátok? Mindenképp kell egy 3. forrás, aki tudja az eredményeket ellenőrizni, hogy a verseny legitim legyen, szvsz. Hogy látjátok ezt?