Chocolate Poker exkluzív $15.000 rake race - 2011. január 1-31.
A Chocolate Poker 2011-ben még nagyobb sebességre kapcsol és immár $15.000-os rake race-t ajánl a Póker Akadémiás játékosainak úgy, hogy az első helyezett $3.000-t vihet haza! A race január 1-től 31-ig tart, és kizárólag az "akademia" bónusz kóddal regisztráló játékosok vehetnek rajta részt. A rake race-en felül igénybe vehető a $600 befizetési bónusz is.
A pénznyereményekhez minimum $100 raket kell termelni.
További részletek >>
A rake race végeredménye:
Gratulálunk a nyerteseknek!
A rake race állását a rake race oldalunkon is nyomon tudjátok követni.
Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
Pénzkivétel???
Racerek és csokisok! Próbáltatok mostanában pénzt kivenni tőlük? Ha igen tapasztalatot írjatok please mert nekem lehetetlen pénzt felvennem tőlük...
Racerek és csokisok! Próbáltatok mostanában pénzt kivenni tőlük? Ha igen tapasztalatot írjatok please mert nekem lehetetlen pénzt felvennem tőlük...
Hi, egy hónapja nekem még müködött. MBre kértem ki 500$t. Igaz bele telt pár napba mire kiért, de nem volt semmi gond.
Viszont ami nekem se tetszik, hogy MBre max 500$t lehet kiutalni egyszerre. Most ha valaki ki akar utalni vagy 10k-t, annak tényleg 500asával kell ezt megtennie?
1 hónapja még nekem sem volt semmi gond! Volt hogy aznap kiérkezett mb-re a pénz! Viszont jelenleg lehetetlen tőlük pénzt felvenni! Utolsó 500$os kiutalásom 6-án már jóváhagyott státuszban volt de a pénz még most sem érkezett meg! Többiek?