Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > InterPoker exkluzív €2500 rake race - december 1-31.

darklol
Válasz dodi89 kommentjére
2009. dec. 24. 4:01

nem mind1? toljad mert sose leszel első:D

off

áhh most nem grindolós hanem minőségi hónapot tartok még sose volt stabil 4ptbb/100 am :)

arcsen
Válasz darklol kommentjére
2009. dec. 24. 4:12

greencheek kicsoda?

Ehh, tobbet nem megyek mulatni Karacsony eloestejen... Nem jo a nagy csaladi surges-forgas kozepette komasan kovalyogni... greencheek magyar playa, tobbet nem mondhatok :)

Kellemes Karacsonyt mindenkinek! Ne jatsszatok, en se teszem, maradjon igy az allas :)

darklol
Válasz arcsen kommentjére
2009. dec. 24. 15:12

Ehh, tobbet nem megyek mulatni Karacsony eloestejen... Nem jo a nagy csaladi surges-forgas kozepette komasan kovalyogni... greencheek magyar playa, tobbet nem mondhatok :)

Kellemes Karacsonyt mindenkinek! Ne jatsszatok, en se teszem, maradjon igy az allas :)

ha ismered, üzenem hogy pár sörrel lóg :)

arcsen
2009. dec. 27. 5:13

ha ismered, üzenem hogy pár sörrel lóg :)

Rozmi: szarul is ment, nem is jatszottam, lehet megnyered. Am lehet ratolok egy-ket kemenyebb sessiont, majd megkaljtuk :)

Dark: green azt uzeni, h egy *** nit vagy, 3bet kasszaban meg c/r-zelt(ahol beirtad h lejavult???!?!?!?!??!?!? lol ), es akkor karomkodtal ra- mas durvulas nem remlik, hamegis volt, h lemakolt, en (!!) allom a makjat', szolj!

Kalappal, elore magyarok!

darklol
2009. dec. 27. 18:28

Rozmi: szarul is ment, nem is jatszottam, lehet megnyered. Am lehet ratolok egy-ket kemenyebb sessiont, majd megkaljtuk :)

Dark: green azt uzeni, h egy *** nit vagy, 3bet kasszaban meg c/r-zelt(ahol beirtad h lejavult???!?!?!?!??!?!? lol ), es akkor karomkodtal ra- mas durvulas nem remlik, hamegis volt, h lemakolt, en (!!) allom a makjat', szolj!

Kalappal, elore magyarok!

haha :)

én össze vissza írogatok a chatbe szóval nem tudom nem kell komolyan venni, amúgy sokkal nitebb mint én :) de ma biztos tulhúzott abban a kasszában :)

arcsen
2009. dec. 27. 21:29

Uhh, nem kene buli utan forumoznom :) Kicsit sertonek tunik igy visszaolvasva... Sry! Csak ugye o is pias volt, meg en is... Amugy mondta, h nem jatszottatok sokat, es csak ennyi remlett neki. Akkor konkretan semmi nem volt nala, csak jo volt a szitu. Amugy tenyleg eleg nit o is :)

darklol
2009. dec. 28. 1:23

Uhh, nem kene buli utan forumoznom :) Kicsit sertonek tunik igy visszaolvasva... Sry! Csak ugye o is pias volt, meg en is... Amugy mondta, h nem jatszottatok sokat, es csak ennyi remlett neki. Akkor konkretan semmi nem volt nala, csak jo volt a szitu. Amugy tenyleg eleg nit o is :)

haha én is buli után szoktam össze vissza irogatni , egyáltalán nem volt sértő :)

nah téma lezárva, greentöl félelmeim vannak ennyi :)

***** Hand History for Game 1929299158 ***** (Boss)
$100.00 USD NL Texas Hold'em - Sunday, December 20, 09:47:33 ET 2009
Table Table TH 516 (Real Money)
Seat 1 is the button
Seat 1: Pawel__ ( $25.30 USD )
Seat 2: Elpayoso ( $94.50 USD )
Seat 3: kun76 ( $121.45 USD )
Seat 4: greencheek ( $137.25 USD )
Seat 5: Darklol66 ( $130.16 USD )
Elpayoso posts small blind [$0.50 USD].
kun76 posts big blind [$1.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Darklol66 [ 9c 9s ]
greencheek raises [$3.50 USD]
Darklol66 calls [$3.50 USD]
Pawel__ folds
Elpayoso folds
kun76 folds
** Dealing Flop ** [ 4c, 9d, 6d ]
greencheek bets [$6.37 USD]
Darklol66 raises [$18.00 USD]
greencheek raises [$33.88 USD]
Darklol66 raises [$108.66 USD]
greencheek calls [$86.41 USD]
** Dealing Turn ** [ 8s ]
** Dealing River ** [ Ad ]
greencheek shows [Ac, As ]
Darklol66 shows [9c, 9s ]
greencheek wins $258.82 USD from main pot

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. dec. 28. 15:52

Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. dec. 30. 16:31

Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2010. jan. 1. 13:58

Hivatalos race végeredményel és a nyeremények kifizetésével kapcsolatos infókkal január 4. és 5. között tudunk leghamarabb szolgálni.

Élő ügyfélszolgálat