Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > InterPoker exkluzív €2500 rake race - december 1-31.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2010. jan. 4. 19:24

A végeredmény az első hozzászólásban. Gratulálunk a nyerteseknek!

arcsen
Válasz Admin kommentjére
2010. jan. 4. 19:36

Bahhhh... :)

Grat Rozmi!
Kifizut mikorra varhatjuk?

buktar
Válasz arcsen kommentjére
2010. jan. 4. 19:41

Bahhhh... :)

Grat Rozmi!
Kifizut mikorra varhatjuk?

Szép győzelem! Te lettél a második?

arcsen
Válasz buktar kommentjére
2010. jan. 4. 20:00

Szép győzelem! Te lettél a második?

jah... hogy a fene enne' meg....

darklol
2010. jan. 4. 20:29

wp srácok :)

hetya
2010. jan. 4. 20:31

jah... hogy a fene enne' meg....

szoros lett a vége az tény, de még jó hogy nl100-on 2BI ide vagy oda csak egy apró swing

amikor kezdődött anno az inter race, sztresnye csípte meg az első hónapot nl25ön, akkor ahhoz a limithez képest nagyon erős boost volt a race

arcsen
Válasz hetya kommentjére
2010. jan. 4. 20:58

szoros lett a vége az tény, de még jó hogy nl100-on 2BI ide vagy oda csak egy apró swing

amikor kezdődött anno az inter race, sztresnye csípte meg az első hónapot nl25ön, akkor ahhoz a limithez képest nagyon erős boost volt a race

Persze, nem is errol van szo... Ha jobban megnezed ott van a mosolygos jel is... En is csak nevetek ezen, melto lezarasa az evnek .... Na de innentol :)

Upd.: azt kerdeznem ujra, h a penz jovairasa mikorra varhato? Illetve a rake generalassal parhuzamosan no-e a prizepool? Milyen tavra tervezzen az ember? :)

rozmi
2010. jan. 5. 18:18

Persze, nem is errol van szo... Ha jobban megnezed ott van a mosolygos jel is... En is csak nevetek ezen, melto lezarasa az evnek .... Na de innentol :)

Upd.: azt kerdeznem ujra, h a penz jovairasa mikorra varhato? Illetve a rake generalassal parhuzamosan no-e a prizepool? Milyen tavra tervezzen az ember? :)

Bocs, arcsen :) Nem gondoltam hogy behúzom, ellenben januári race végeredményébe nem fogok beleszólni :) A pénzt én a délután folyamán már megkaptam, már csak a központi Christmas Cash Race-t kéne kifizetniük.

A pénz a top2-ben az eddigi tendenciát figyelembe véve nem valószínű hogy sokat fog nőni, az induláskor 1500€ prize pool mellett 600€ (vs 700 mostani) első helyezett, 2. helyezett 400€ (vs 500€), jelentősen csak a 3. nőtt (200€-ról 400-ra).

darklol
Válasz rozmi kommentjére
2010. jan. 5. 18:46

én is leléptem

hetya
Válasz rozmi kommentjére
2010. jan. 5. 19:25

Bocs, arcsen :) Nem gondoltam hogy behúzom, ellenben januári race végeredményébe nem fogok beleszólni :) A pénzt én a délután folyamán már megkaptam, már csak a központi Christmas Cash Race-t kéne kifizetniük.

A pénz a top2-ben az eddigi tendenciát figyelembe véve nem valószínű hogy sokat fog nőni, az induláskor 1500€ prize pool mellett 600€ (vs 700 mostani) első helyezett, 2. helyezett 400€ (vs 500€), jelentősen csak a 3. nőtt (200€-ról 400-ra).

Szabad megtudni mennyi rake kellett az első helyhez?

Élő ügyfélszolgálat