Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > NoiQ Poker $6000 Cash Race - október 10-28.

fejes1988
Válasz zoltanh kommentjére
2008. okt. 10. 19:01

[QUOTE=zoltanh;58459]fejes ha még nem láttad spriri 15 asztalos játékát akkor ajánlatos letöltened :)[/QU

szerintem felesleges ennyi asztal, de hajrá srácok!

BaLa
Válasz ceewyl kommentjére
2008. okt. 10. 19:07

NL200-on 14 asztalon.

És te?

NL200-on én is, de már készülök 400-ra.
Max 6 asztal.

ThxLittleFish
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. okt. 10. 19:09

szerintem felesleges ennyi asztal, de hajrá srácok!

hát ha valaki rake racet indul akkor minden asztal számít...

amúgy nl200-on 14 asztalon ha sokat játszol szerintem fő racen is szép eredményt lehet elérni

egyik hónapban az egyik emberke nl200-on nyomult rengeteget játszott, de vezette a listát nagyon sokáig a végén is aszem benne volt a top3ban (úgy számoltam kb. olyan 15ezer leosztást játszott naponta legalábbis az elején)

want2push
2008. okt. 10. 20:08

fejes ha még nem láttad spriri 15 asztalos játékát akkor ajánlatos letöltened :)

Ott azért volt pár sitout.

Jó, valóban nem sokszor, de azért előfordult... :)

ceewyl
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. okt. 10. 20:39

ne mondd nekem, h nem tesz sit out-ra..ha például komoly partiban vagy egyik helyen, lehetetlen ennyi asztalt kezelni...:)

Hidd el, hogy lehet.
Néha persze Sit outra kerülök, ez nem vitás, de még szoknom kell a szoftvert.
De azért már simán tudom kezelni az asztalokat.
Megszokás kérdése szerinteml.

Amúgy tényleg felesleges ennyi asztal, de ha már Rake Race van, akkor csak komolyan veszem. :D

THXLittleFish: nekem a top30 az elsődleges cél, szerintem az easy lesz még a végén is. Jelenleg úgy vagyok 59., hogy hetedikén alig játszottam.

Bala: te vagy TheHungarian?

BaLa
2008. okt. 10. 21:07

Bala: te vagy TheHungarian?

Igen.

ThxLittleFish
2008. okt. 10. 22:12

THXLittleFish: nekem a top30 az elsődleges cél, szerintem az easy lesz még a végén is. Jelenleg úgy vagyok 59., hogy hetedikén alig játszottam.

akkor inkább legyen top25 ott nagyobb a pénz :p

ceewyl
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. okt. 10. 23:49

akkor inkább legyen top25 ott nagyobb a pénz :p

Végülis... :)

Érdekes, hogy a PT és a HM totál más értéket mutat a termelt rakemre.
Azt tudja valaki, hogy melyik áll közelebb a valósághoz?

kormi88
2008. okt. 11. 0:44

fejes ha még nem láttad spriri 15 asztalos játékát akkor ajánlatos letöltened :)

Ezt a spirited videót hol lehet elérni? Mert a videók között csak az NL1000-es hatasztalos játéka van...

Szerk.: A téma már megvan, de az ott lévő link sajnos nem él.

Szerk. 2.: A téma végén az van, hogy ha végleges lesz a videó aloldal, felkerül oda. Ezek szerint ez még nem következett be.

Zoleee
Válasz kormi88 kommentjére
2008. okt. 11. 1:00

Ezt a spirited videót hol lehet elérni? Mert a videók között csak az NL1000-es hatasztalos játéka van...

Szerk.: A téma már megvan, de az ott lévő link sajnos nem él.

Szerk. 2.: A téma végén az van, hogy ha végleges lesz a videó aloldal, felkerül oda. Ezek szerint ez még nem következett be.

Sajnos valóban nincs fent, mert nem találjuk. Megkérdeztem Spirit megvan e még neki. Megnézi, hogy megvan e, azt mondta ha nincs csinál neked egy újat. :)

Élő ügyfélszolgálat