Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > NoiQ Poker $6000 Cash Race - október 10-28.

dawedawe
Válasz ceewyl kommentjére
2008. okt. 28. 21:43

A főversenyen direkt úgy van kalkulálva a rake, hogy a VIP1-nek és a VIP6-nak ugyanannyi esélye legyen, gondolom az Akadémiás versenyen is ugyanígy van.

nah akkor ez korrekt...

amugy mi a kulonbseg a vip1-vip6 kozott? marmint azt ertem hogy tobb pontot kap a vip6... de ezekkel a pontokkal mit lehet csinalni?(10000pont =10$ azt meg inkabb hagyuk....)

vagy a loyaliti bonusz többlesz a vip6nak ugyanazzal a meloval es téten mint a vip1nek?

ThxLittleFish
Válasz dawedawe kommentjére
2008. okt. 28. 21:54

vagy a loyaliti bonusz többlesz a vip6nak ugyanazzal a meloval es téten mint a vip1nek?

igen

dawedawe
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. okt. 29. 1:12

igen

koszi,akkor ezert erdemes itt maradnom tovabbra is (mivel telo promo es first depo bonusz utan akkor ez fogja kompenzalni ...)

Admin
Válasz Admin kommentjére
2008. okt. 30. 1:10

A végeredmény frissítve az első hozzászólásban

styxxx
Válasz Admin kommentjére
2008. okt. 30. 8:20

Igazad volt zend mester :) csak becsúsztunk valahogy :D

grat mindenkinek!!!

zend
Válasz styxxx kommentjére
2008. okt. 30. 11:52

Igazad volt zend mester :) csak becsúsztunk valahogy :D

grat mindenkinek!!!

Éreztem az erő kontinumában hogy ott leszel ifjú padavan.:D

ceewyl
Válasz zend kommentjére
2008. okt. 30. 21:35

A nyereményeket a pokerszámlánkra kapjuk automatikusan, vagy majd ott kell átrakni, ahol a VIP bonuszt?

Littlemage
Válasz ceewyl kommentjére
2008. okt. 30. 21:44

pokerszamlara megy

noiqpoker
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 3. 13:01

race nyeremeny

ebben a honapban (oktober) a nyeremenyeket a beckofficera tesszuk es nem kozvetlenul a pokerszamlara!

kulionben lehet at kell ertekelnem az akademias jatekosokkal valo viszonyomat:))
5 napig voltam az ept n budapesten, es egyetlen, olvasd es ejtsd, EGYETLEN amstell adossagot sem sikerult behajtanom! szomjaztam egesz ido alatt, nem beszelve, megbiztam az akademias LIVE kozvetito sracokat, az adossagokat naluk hagyjak, es kesobb elfogyasztjuk az akademia csapattal...hat ez nem jott ossze:))

buktar
Válasz noiqpoker kommentjére
2008. nov. 3. 13:05

ebben a honapban (oktober) a nyeremenyeket a beckofficera tesszuk es nem kozvetlenul a pokerszamlara!

kulionben lehet at kell ertekelnem az akademias jatekosokkal valo viszonyomat:))
5 napig voltam az ept n budapesten, es egyetlen, olvasd es ejtsd, EGYETLEN amstell adossagot sem sikerult behajtanom! szomjaztam egesz ido alatt, nem beszelve, megbiztam az akademias LIVE kozvetito sracokat, az adossagokat naluk hagyjak, es kesobb elfogyasztjuk az akademia csapattal...hat ez nem jott ossze:))

Szerintem próbálkozz 4 -én vagy 15 -én a Zappában, biztosan nagyobb sikerrel jársz! :D

Élő ügyfélszolgálat