A főversenyen direkt úgy van kalkulálva a rake, hogy a VIP1-nek és a VIP6-nak ugyanannyi esélye legyen, gondolom az Akadémiás versenyen is ugyanígy van.
vagy a loyaliti bonusz többlesz a vip6nak ugyanazzal a meloval es téten mint a vip1nek?
igen
A végeredmény frissítve az első hozzászólásban
Igazad volt zend mester :) csak becsúsztunk valahogy :D
grat mindenkinek!!!
Igazad volt zend mester :) csak becsúsztunk valahogy :D
grat mindenkinek!!!
A nyereményeket a pokerszámlánkra kapjuk automatikusan, vagy majd ott kell átrakni, ahol a VIP bonuszt?
pokerszamlara megy
race nyeremeny
ebben a honapban (oktober) a nyeremenyeket a beckofficera tesszuk es nem kozvetlenul a pokerszamlara!
kulionben lehet at kell ertekelnem az akademias jatekosokkal valo viszonyomat:))
5 napig voltam az ept n budapesten, es egyetlen, olvasd es ejtsd, EGYETLEN amstell adossagot sem sikerult behajtanom! szomjaztam egesz ido alatt, nem beszelve, megbiztam az akademias LIVE kozvetito sracokat, az adossagokat naluk hagyjak, es kesobb elfogyasztjuk az akademia csapattal...hat ez nem jott ossze:))
ebben a honapban (oktober) a nyeremenyeket a beckofficera tesszuk es nem kozvetlenul a pokerszamlara!
kulionben lehet at kell ertekelnem az akademias jatekosokkal valo viszonyomat:))
5 napig voltam az ept n budapesten, es egyetlen, olvasd es ejtsd, EGYETLEN amstell adossagot sem sikerult behajtanom! szomjaztam egesz ido alatt, nem beszelve, megbiztam az akademias LIVE kozvetito sracokat, az adossagokat naluk hagyjak, es kesobb elfogyasztjuk az akademia csapattal...hat ez nem jott ossze:))