Ha van it vki, aki HM-et használ NoIQ-hoz, az írja már le, hogy lehet (lehet-e) a HUD.ot életre kelteni?
thx
Aktuális állás az első hozzászólásban frissítve.
Amikor frissítettem a HM-et, nekem jó lett a HUD is. Jönni akarsz ide? :)
ki durvasrac? egesz elol vagy es meg csak nl20on lattalak, szep teljesitmeny
hát
Elég kemény leosztásokat kapok én is mostanság, 10-ből kb 5ször lejön minden 20%, és egyéb hihetetlen leosztások, na meg az AA KK páromat mindig leszettelik váááááááááááááá. elég sok beülöt buktam mostanság, de bármilyen jól játszok, bármit csinálok nem tudok nyerni az utcsó 2 hétben...
Kivagyok, pedig rendesen termeltem nekik a raket előző hónapban, szeretniük kéne :D
Na holnapra remélem elmulik a pechszéria, és szeretni fog a progi
Valóban ez tényleg egy mese oldal, vicc ami itt folyik, mondom ezt annak ellenére hogy plusszos vagyok. Ilyenkor mindig arra gondolok hogy azért ilyen a generátora, hogy a gyengébb pókereseknek is sikerélményt nyújtson, hasonlóan a Full Tilthez. De a valódi esélyekhez nem sok köze van, az hogy minden 3. körben full és set ütközések vannak nem normális. (6max) Tegnap 3 pókerem volt 1000 kéz alatt... Aki itt nyomja és nem biztos magában teljesen, tényleg csak a hosszú távban bízzon, és a nagyon jó promóciókban, mert a lapjárásnak nem sok köze van a pókernek nevezett sporthoz...
Elég kemény leosztásokat kapok én is mostanság, 10-ből kb 5ször lejön minden 20%, és egyéb hihetetlen leosztások, na meg az AA KK páromat mindig leszettelik váááááááááááááá. elég sok beülöt buktam mostanság, de bármilyen jól játszok, bármit csinálok nem tudok nyerni az utcsó 2 hétben...
Kivagyok, pedig rendesen termeltem nekik a raket előző hónapban, szeretniük kéne :D
Na holnapra remélem elmulik a pechszéria, és szeretni fog a progi
Kisrapi, ehhez mit kell tenni, hogy lehet kiérdemelni?
Tegnap nekem is "lapömlésem" volt. Mindjárt az első kis párom setesedett amivel sikerült is allin kerülni flopon, kár, hogy egy nagyobb set ellen. Aztán jöttek hegyekben a KK-k: vittem 2x a nagyvakot, 2x a kis+nagy vakot, 1x dobtam A magas flopon egy visszaemelésre, 1x preflop allin tettem egy ss-et, akinél TT volt, akinek jött flopon a set, nekem turn-ön a flush, neki riverre a full, 1x egy fél beülőst tettem allin 922 flopon az A9-ével, de a turn 9 lett és végül, hogy ne csak szívjak egy full beülős ellen preflop allin mentem, úgy hogy nála QQ volt és nem javult le! Ezzel az utolsó "szerencsés" partival sikerült a KK-nak szerény +-t felmutatnia.