Póker Fórum Archívum > Bónuszok, rakeback és rake racek > NoiQ Poker exkluzív $12.000 cash race - február 18 - március 10.

darabka
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. febr. 26. 9:58

Tegnap nekem is besz@rás napom volt...Ilyen még sosem volt, kb másfél órán belül 5x volt AA, mindegyiket elbuktam, az utolsó 4 közel fél óra alatt történt. Egyébként ezek voltak az enemy-nél: AKo, 88, A3s, JKo, 96s.
Ezek után igencsak megrendült bennem valami, még 2 óra múlva sem volt teljesen frankó, tudjátok, önbizalom meg a többi elillant, de a végére talán vissza jött egy kevés (persze még így is minuszos lettem)...
Sebaj, új nap, új leosztás.... :)

buckaroo
Válasz darabka kommentjére
2009. febr. 26. 10:41

Meseterem...

kisrapi
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. febr. 26. 11:38

Kisrapi, ehhez mit kell tenni, hogy lehet kiérdemelni?
Tegnap nekem is "lapömlésem" volt. Mindjárt az első kis párom setesedett amivel sikerült is allin kerülni flopon, kár, hogy egy nagyobb set ellen. Aztán jöttek hegyekben a KK-k: vittem 2x a nagyvakot, 2x a kis+nagy vakot, 1x dobtam A magas flopon egy visszaemelésre, 1x preflop allin tettem egy ss-et, akinél TT volt, akinek jött flopon a set, nekem turn-ön a flush, neki riverre a full, 1x egy fél beülőst tettem allin 922 flopon az A9-ével, de a turn 9 lett és végül, hogy ne csak szívjak egy full beülős ellen preflop allin mentem, úgy hogy nála QQ volt és nem javult le! Ezzel az utolsó "szerencsés" partival sikerült a KK-nak szerény +-t felmutatnia.

Áldozatot bemutatni a NOIQ rng-jének...én 3 szűzlány vérét ontottam a házi oltáron:)
Fogd fel úgy, hogy szerencsés vagy amiért SS-ek mákoltak le zömében, és majd full beülősök fogják visszaadni..nekem ez a taktikám:)

Zoleee
Válasz kisrapi kommentjére
2009. febr. 26. 11:49

Gondolom többen már tudjátok de hogy legyen jó hír is :): Márciustól az akadémiás privát race, a NoIQ main race, és a kis játékosoknak szánt hand race mellé az Entraction network szervez még egy 150.000€-os hálózai racet is. Nice

ooooobi
Válasz Zoleee kommentjére
2009. febr. 26. 12:14

mi az a "kis játékosoknak szánt hand race"?

Demiro
2009. febr. 26. 12:19

Csak h írjak a másik oldalról is. Kb egy hete mindegy milyen lappal megyek csatába én nyerek...kis pocketjeim egymás után setesednek, és ráadásul az ellent is eltalálja a flop, kapom a AA/KK vs. KK-JJ ütközéseket, sorom lesz ha valakinek 2 párja...stb-stb. Ha véletlen rosszabb lapot mutatnék és van esélyem javulni az jön is...
Tegnapelőtt olyan lapömlés tört rám, hogy be kellett zárnom 2 asztalt, mert nem bírtam annyi helyre kattintgatni egyszerre. :)
Coinflipet természetesen nem is emlékszem mikor buktam fontosabb szituban, ezért aztán az EVm is szépen lekúszott a total winninghez képest.

Persze az elején amikor bereggeltem pont fordítva kezdődött(cooler és lemák hegyek mind a rossz oldalról), és sajnos tudom hogy ez sem tart sokáig, de ilyen a póker és nem az rng-t kell szidni szvsz

Velem is ugyanez megy mostanság, a magas párjaim kitartanak, a húzók lejönnek, nálam az overset, viszem a flippeket stb. A grafikonjaim közötti olló most nálam is elég tág. Bár azt hozzátenném, hogy a hónap elején volt itt egy 40 bi-es bukószériám, szóval valahogy mégsem érzem, hogy az RNG velem lenne vagy ellenem. Lesz még fordítva is, volt is már. Annyi féle RNG van, hogy idővel mindenki megtalálja a szívéhez közel állót. :)

buktar
Válasz Demiro kommentjére
2009. febr. 26. 12:22

Annyi féle RNG van, hogy idővel mindenki megtalálja a szívéhez közel állót. :)

Ebből még klasszikus is lehet idővel! :D

Littlemage
Válasz buktar kommentjére
2009. febr. 26. 12:57

Kék vagy piros tablettat vettetek be? :D Engem szopat a verbe ez a terem :(.

https://poker-akademia.com/vBulletin/91186-post1598.html

branermajszter
Válasz Littlemage kommentjére
2009. febr. 26. 15:49

Van olyan akit nem szopat az RNG?:) Engem ma is megtalált,valami csoda folytán állandóan lejön enemynek a FD ha flopon bekerül minden stack.Végén pedig engem is betalaált a szokásos 82-18% JJ-1010 river 10,türnön már éreztem hog tuti lebasssa a 10est!!lol,ki is léptem.Amint vége a rake racenek,tiplizek innen,az biztos:)

baxi
2009. febr. 26. 23:34

Csak h írjak a másik oldalról is. Kb egy hete mindegy milyen lappal megyek csatába én nyerek...kis pocketjeim egymás után setesednek, és ráadásul az ellent is eltalálja a flop, kapom a AA/KK vs. KK-JJ ütközéseket, sorom lesz ha valakinek 2 párja...stb-stb. Ha véletlen rosszabb lapot mutatnék és van esélyem javulni az jön is...
Tegnapelőtt olyan lapömlés tört rám, hogy be kellett zárnom 2 asztalt, mert nem bírtam annyi helyre kattintgatni egyszerre. :)
Coinflipet természetesen nem is emlékszem mikor buktam fontosabb szituban, ezért aztán az EVm is szépen lekúszott a total winninghez képest.

Persze az elején amikor bereggeltem pont fordítva kezdődött(cooler és lemák hegyek mind a rossz oldalról), és sajnos tudom hogy ez sem tart sokáig, de ilyen a póker és nem az rng-t kell szidni szvsz

nekem pontosan igy kezdodott az itteni palyafutasom, 35BI plusszban voltam 13k hand alatt, azota 30k hand alatt stagnalas nagy kilengesekkel, tegnaptol ujra lapomles minden settesedik meg sorosodik:)

Élő ügyfélszolgálat