koszi.
hat elegge tiltre tesz engem is a lassusaga.
ugy olvastam 60% korl jon ki a bonus
Sziasztok!
A bettson-nál van max befizetési limit? Ha igen, akkor mennyi?
Köszi előre is a válaszokat.
NL20 NL30 SH vegyesen, 4-5-6 asztalon, atl. napi 5h.
Ez havi szinten úgy KB(!) hany pontot lehet elerni?
Nem tudok regisztrálni sit and go-ra, azt az üzenetet kapom, hogy a számlámon nincs "valódi" pénz.
Úgy látszik ma vicces kedvükben vannak. Korábban minden rendben ment.
Más is tapasztal ilyet?
fd
Lehet hülyeséget kérdezek, de letöltöttem a lobbyt, és euro alapú. Ha usd számlát nyitok, akkor a lobby is usd alapú lesz? Gondolom elhangzott már párszor, de milyen az állomány és játék bwin-hez képest?
Lehet hülyeséget kérdezek, de letöltöttem a lobbyt, és euro alapú. Ha usd számlát nyitok, akkor a lobby is usd alapú lesz? Gondolom elhangzott már párszor, de milyen az állomány és játék bwin-hez képest?
FD egy összegben írják jóvá?
[QUOTE=xxxCristianoxxx;213983]Hello ! nem lehet hogy a betsson euro tablest töltötted le? Ez a betsson másik terme,nem ongame ,hanem az entracion hálózat tagja!!!
Azt töltöttem le :D
Azt megkérdezhetem, hogy a max fd bonuszt játszottad ki, és milyen téten?
Illetve mégegy kérdés, olvasván az oldalukon:
"Maximum összeg: 1600$
Minimum befizetés az alap számlára a bónusz aktiválásához: 1000$
Az első befizetéskor amenniyben 1000$-t fizetsz be az alapszámládra és megadod a VIP1600 bónuszkódot, úgy a teljes 1600$-os összeget jóváírjuk.
Játékospontok bónusz dolláronként: 10 jp/$
Bónusz lejártának ideje: 60 nap
Jelszó: VIP1600"
Tehát 1000 dollár első befizetésével, 1600 dollár fd bonuszt kapok???
Illetőleg milyen pénznemben érdemes befizetni? Ha a 60 nap alatt nem sikerül kijátszani a teljes bonuszt, elveszik, vagy az arányos részt megkapom?
Hi.
Várólistára hogy kell az asztalokhoz feliratkozni ? Lehet egyáltalán ? (besz.ok ha nem)
befogsz :)
nem lehet