csicsi
Válasz attiati kommentjére
2010. júl. 12. 3:03

Hi!
Regeltem, elküldtem nektek a nickem-et, de nem kaptam semmilyen visszajelzést hogy megkaptátok-e illetve hogy jogosult lettem a rakeback-re meg a race-re+ a depo bonuszra

Másik kérdésem az lenne hogy ti a hudot hogy szoktátok elrendezni ?

csicsi
Válasz csicsi kommentjére
2010. júl. 12. 10:48

Na mivan, az összes admin elment nyaralni ?

DickAssman
2010. júl. 13. 13:09

Helló,
Még két éve regisztráltam innen a NextPokerre, később a számlám át lett pakolva Betfriendsre, majd nemrég Betssonra. Kérdés: jogosult vagyok az akadémiás Betsson rake race-en való részvételre?

A választ előre is köszönöm!

Admin
Válasz DickAssman kommentjére
2010. júl. 13. 15:03

Ha a Next Poker-re a Pókerakadémián keresztül regisztráltál, akkor a Betsson-nál is Pókerakadémiás a regisztrációd, tehát a race-re is jogosult vagy.

Helló,
Még két éve regisztráltam innen a NextPokerre, később a számlám át lett pakolva Betfriendsre, majd nemrég Betssonra. Kérdés: jogosult vagyok az akadémiás Betsson rake race-en való részvételre?

A választ előre is köszönöm!

Admin
2010. júl. 13. 15:05

Jogosult vagy a bónuszra és a race-re is.

Hi!
Regeltem, elküldtem nektek a nickem-et, de nem kaptam semmilyen visszajelzést hogy megkaptátok-e illetve hogy jogosult lettem a rakeback-re meg a race-re+ a depo bonuszra

Másik kérdésem az lenne hogy ti a hudot hogy szoktátok elrendezni ?

Satukan
Válasz Admin kommentjére
2010. júl. 14. 14:17

Jogosult vagy a bónuszra és a race-re is.

Hello!

Nálam is ugyanez a helyzet, még a Next pokerre az akadémián keresztül regisztráltam, majd a Betfriends-en is játszottam. Ez esetben én is részt vennék a race-ben.

DickAssman
Válasz Admin kommentjére
2010. júl. 19. 18:21

Ha a Next Poker-re a Pókerakadémián keresztül regisztráltál, akkor a Betsson-nál is Pókerakadémiás a regisztrációd, tehát a race-re is jogosult vagy.

Helló,
befizettem a terembe, elfogadta a BE1000 kódot, ami azt jelenti, hogy elvileg be vagyok kötve. Viszont a race-en nem látom a nevem, pedig tegnap 102 pontot szereztem, amivel rajta kellene lennem.

akosarko
Válasz DickAssman kommentjére
2010. aug. 9. 21:57

Hali!

FD pörgése közben is jönnek ezek a betsson pontok, amiket pénze lehet váltani?
Szóval FD+vipclubvalueback+rakerace kombó működik egy időben?

Janesz
Válasz akosarko kommentjére
2010. aug. 10. 22:38

Hali!

FD pörgése közben is jönnek ezek a betsson pontok, amiket pénze lehet váltani?
Szóval FD+vipclubvalueback+rakerace kombó működik egy időben?

Így van!

8rambo8
Válasz Janesz kommentjére
2010. aug. 27. 2:22

hello

lenne egy kérdésem. ha kijátszottam a FD bonust van esély új bonust szerezni?

Élő ügyfélszolgálat