Hi!
Regeltem, elküldtem nektek a nickem-et, de nem kaptam semmilyen visszajelzést hogy megkaptátok-e illetve hogy jogosult lettem a rakeback-re meg a race-re+ a depo bonuszra
Másik kérdésem az lenne hogy ti a hudot hogy szoktátok elrendezni ?
Na mivan, az összes admin elment nyaralni ?
Helló,
Még két éve regisztráltam innen a NextPokerre, később a számlám át lett pakolva Betfriendsre, majd nemrég Betssonra. Kérdés: jogosult vagyok az akadémiás Betsson rake race-en való részvételre?
A választ előre is köszönöm!
Ha a Next Poker-re a Pókerakadémián keresztül regisztráltál, akkor a Betsson-nál is Pókerakadémiás a regisztrációd, tehát a race-re is jogosult vagy.
Helló,
Még két éve regisztráltam innen a NextPokerre, később a számlám át lett pakolva Betfriendsre, majd nemrég Betssonra. Kérdés: jogosult vagyok az akadémiás Betsson rake race-en való részvételre?
A választ előre is köszönöm!
Jogosult vagy a bónuszra és a race-re is.
Hi!
Regeltem, elküldtem nektek a nickem-et, de nem kaptam semmilyen visszajelzést hogy megkaptátok-e illetve hogy jogosult lettem a rakeback-re meg a race-re+ a depo bonuszra
Másik kérdésem az lenne hogy ti a hudot hogy szoktátok elrendezni ?
Jogosult vagy a bónuszra és a race-re is.
Ha a Next Poker-re a Pókerakadémián keresztül regisztráltál, akkor a Betsson-nál is Pókerakadémiás a regisztrációd, tehát a race-re is jogosult vagy.
Hali!
FD pörgése közben is jönnek ezek a betsson pontok, amiket pénze lehet váltani?
Szóval FD+vipclubvalueback+rakerace kombó működik egy időben?
Hali!
FD pörgése közben is jönnek ezek a betsson pontok, amiket pénze lehet váltani?
Szóval FD+vipclubvalueback+rakerace kombó működik egy időben?
hello
lenne egy kérdésem. ha kijátszottam a FD bonust van esély új bonust szerezni?