Nortykaa
Válasz mikki86 kommentjére
2011. jan. 9. 5:06

Hiányzó pénz... WTF?

Sziasztok,

Betssonon játszok, és most vasárnap hajnalban 4:40 körül volt egy olyan, hogy nyertem egy HU SNG-t, kiírt valami hibaüzenetet (egy kód volt, és értelmezhetetlen számomra), majd regelni akartam a következőre, de belassult valamiért nagyon a szoftver, nem reagált, és a confirm ablakot se dobta ki.

Közben rányomtam a "Show account balance"-ra, ott sem reagált semmit.

Bezártam a programot, újra elindítottam, bejelentkeztem, majd megint "show acc. balance", ekkor kiírta, hogy "Error. Try again" (vagy valami hasonlót)

Majd kb egy perc múlva újra ráböktem, és kb 40$-al kevesebb van a számlán :O

22$-os HUSNG-ket játszok, tehát a megnyert sng prize-a hiányzik.

Volt már ilyen, vagy ehhez hasonló valakinek? Közben kikerestem a HH-ban a tourney számát. És írok a supportnak. :(

castor11
Válasz Nortykaa kommentjére
2011. jan. 9. 10:56

Ongamma style... Általában egy-két nap és visszakapod a dellát. Ez most a hétvége miatt lehet, hoyg több lesz, de ha hétfő v. kedd magasságában még nincs della, akkor írja a supportnak. Általában nem szokott ebből gond lenni. GL.

Nortykaa
Válasz castor11 kommentjére
2011. jan. 9. 12:51

Ongamma style... Általában egy-két nap és visszakapod a dellát. Ez most a hétvége miatt lehet, hoyg több lesz, de ha hétfő v. kedd magasságában még nincs della, akkor írja a supportnak. Általában nem szokott ebből gond lenni. GL.

Érdekes... de azért megnyugtattál, köszi :)

buktar
2011. jan. 11. 11:24

behalt

WARETRAPS
Válasz buktar kommentjére
2011. jan. 11. 14:17

Kifizetéshez kérik a szokásos iratokat
+copy of latest Neteller Statement.

Valakinek kellett már ilyet küldeni?

Elég ha rámegyek az accountra és csinálok egy print screent vagy a netellertől kell kérni hogy küldjenek egy ilyen igazolást?

WARETRAPS
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. jan. 11. 21:52

Ma küldtem egy emailt a Neteller Ügyfélszolgálatnak, és Ők is megerősítettek abban hogy nem igazán korrect ez a kérés a Betsson részéről.

A Neteller azt ígérte hogy hivatalból felveszi a kapcsolatot a Betsson-nal az accountom igazolása céljából, és nem javasolja hogy kívülállóknak az account statement-ről egyénileg információt küldjünk.

Nortykaa
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. jan. 12. 2:24

Decemberi rake-race pénzt megkapta már az, akinek jár?

Illetve, a vip rendszerben ha első hónapban expert szintre léptem, akkor az a következő hónapi rake-re vonatkozik, hogy 11% cash-back van? Nem teljesen értem.

buktar
2011. jan. 12. 16:09

A főszámlán nézted már?

mcmester
2011. jan. 12. 16:21

Illetve, a vip rendszerben ha első hónapban expert szintre léptem, akkor az a következő hónapi rake-re vonatkozik, hogy 11% cash-back van? Nem teljesen értem.

Meg.

A VIP rendszer pedig eléggé átláthatatlan. Szerintem vannak átmenetek a szintek között. Nem ugrásszerűen nő meg a % a következő szinten. Még mielőtt eléred a következő szintet is többet kapsz szerintem. Legalább is én így tapasztaltam.

Nortykaa
Válasz buktar kommentjére
2011. jan. 13. 12:00

A főszámlán nézted már?

omg, megvan, köszi. Nemtudom miért tartottam logikusnak, hogy a pókerszámlához csapják hozzá :)

A VIP rendszer pedig eléggé átláthatatlan. Szerintem vannak átmenetek a szintek között. Nem ugrásszerűen nő meg a % a következő szinten. Még mielőtt eléred a következő szintet is többet kapsz szerintem. Legalább is én így tapasztaltam.

Hát... jah, érdekes, termeltem vagy 600$-raket és 0% cashback van rá az első hónapban? :O :S

Élő ügyfélszolgálat