Redline
Válasz toki64 kommentjére
2011. jan. 3. 19:45

válaszoltak, de egyenlőre még csak egy korábbi mail-emre, amit azelőtt küldtem hogy befizettem volna. ebben azt irják hogy a bónusz kód nem létezik. irok az akadémiának is, mert itt úgy látszik senki sem olvassa...

Rendben... legalább mi, vagyis inkább te foglalkozol vele :). Majd ha jutsz valamire kérlek értesíts!

Nortykaa
Válasz Redline kommentjére
2011. jan. 3. 21:16

Sziasztok,

az a kérdésem volna, hogy a rake-race nyereményt és a rakeback-et kell e külön kérni valahol, vagy egyszercsak majd megjelenik a számlán? Kb mennyi idő lehet ez? Valakinek van tapasztalata?

És itt is BÚÉK mindenkinek!

dzoli
Válasz Nortykaa kommentjére
2011. jan. 4. 9:42

sziasztok,
az erdekelne h a first depo bonus hany % rakeback nek felel meg
?

CantusPutnok
Válasz dzoli kommentjére
2011. jan. 4. 9:49

sziasztok,
az erdekelne h a first depo bonus hany % rakeback nek felel meg
?

Az attól függ, mennyit költesz rá a játék során. :)

want2push
2011. jan. 4. 10:04

Sziasztok,

az a kérdésem volna, hogy a rake-race nyereményt és a rakeback-et kell e külön kérni valahol, vagy egyszercsak majd megjelenik a számlán? Kb mennyi idő lehet ez? Valakinek van tapasztalata?

Az akadémiás rake race díjakat automatikusan írják jóvá, általában pár munkanapon belül.

A cashbacket szintén automatikusnak gondolnám, legfeljebb van egy opt in opció valahol. Ha bejelentkezve nézed biztos írja valahol.

buktar
2011. jan. 4. 14:27

Sziasztok,

Rakeback alatt a pontbeváltásokat érted? Mert azokat a weboldalukon keresztül tudod megtenni.

dzoli
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. jan. 5. 16:44

Az attól függ, mennyit költesz rá a játék során. :)

Ezt nem igazan ertem reszletezned legyszi??
Igazabol a vari amit lattam az anyi h 10 pont egy dollar ileetve 8 pont1 dollar.
Az en esetemben 8 mert 600 v 700 at tervezek befizetni. amire ugye 100% bonuszt kapok amit egy osszegbe kapok meg ha kijatszottam visszaterve az eredeti kerdeshez, mennyi rakebacknek felel meg a bonusz kijatszas az en esetemben???

setalojanos
Válasz dzoli kommentjére
2011. jan. 5. 17:09

bónusz

megoldódott a bónusz probléma. írtam az akadémiának és pár órán belül már aktiválva is lett a bónusz :)

Janesz
Válasz setalojanos kommentjére
2011. jan. 5. 20:00

dzoli: ha 8x-os bónuszod van (pl 1000$-os bónuszért 8000 pontot kell gyűjteni), akkor 62,5% rb-nek felel meg maga a fd bónusz.
Ha 10x-es bónuszod van (pl. 1000$ bónuszért 10.000 pont kell), akkor ez 50% rb-nek felel meg.

dzoli
Válasz Janesz kommentjére
2011. jan. 5. 23:42

dzoli: ha 8x-os bónuszod van (pl 1000$-os bónuszért 8000 pontot kell gyűjteni), akkor 62,5% rb-nek felel meg maga a fd bónusz.
Ha 10x-es bónuszod van (pl. 1000$ bónuszért 10.000 pont kell), akkor ez 50% rb-nek felel meg.

koszi a valaszt hasznos info jovo hoban igy mar itt kezdek

Élő ügyfélszolgálat