Most engedett, de az aktív bónuszok között nekem sem látszik semmi.
kösz :D
akkor már kettőnknek nem működik :D:D:D
Nekem megoldódott. Írj az Akadémia supportjának, nekem ők segítettek.
kosz cursor, mar nem betsonon, jatszok es csak most lattam a valaszt, mukodik egyebkent
még egy kérdésem lenne: az fd mellett a valuebacket is igénybe lehet venni?
még egy kérdésem lenne: az fd mellett a valuebacket is igénybe lehet venni?
Februárban még igénybe lehetett venni a cash backet is fd mellett. Kicsit bonyolult a számítása, mert 2 fajta pontot lehet kapni és mindegyiket belehet váltani. Azt hiszem vip és betsson pontok vannak, és van 3 szint: bronz, ezüst és arany, arany szinten azt hiszem 4 szer több pontot kapsz, mint bronzon.
Talán ha más nem, akkor az online supportjuk, ezt jobban eltudja magyarázni.
Arra már nem emlékszem, hogy ha elérem az arany szintet, akkor már az első hónapban is arra a szintre tesz vagy , lehet csak a következő hónapban.
Sziasztok!
1. Regisztrálj ezen a linken, a regisztráció során kódot nem kell használni
2. Fizess be
3. Utalj át a Betsson fő számládról a póker számládra, és közben add meg a BE1000 bónusz kódot.
Ha befizetek pl. 500$-t és átutalom a fő számláról a pókeresre és nem adom meg a BE1000 kódot, hanem üresen hagyom és mondjuk 2 hét múlva befizetek 1000$ és akkor adom meg a kódot akkor kapok FD bonust?
Ha befizetek pl. 500$-t és átutalom a fő számláról a pókeresre és nem adom meg a BE1000 kódot, hanem üresen hagyom és mondjuk 2 hét múlva befizetek 1000$ és akkor adom meg a kódot akkor kapok FD bonust?
akkor remelem h megérkezik a lóvé a kocsog ftptől :D 2hete cashoutoltam.....