hali!
1000$ fizetek be, h a maximális fd bonust ki tudjam szedni, de rögtön ezutan 300$ ki kéne utalnom, mert haverom adná a 300$ hozzá. a befizetes utan mennyit kell varni, hogy ki tudjak szedni 300$? előre is köszi.
ui.: sürgős lenne
az elozo kerdesem mar targytalan. regeltem a promocios koddal, viszont nem kaptam first deposit bonust. mit tegyek?
az elozo kerdesem mar targytalan. regeltem a promocios koddal, viszont nem kaptam first deposit bonust. mit tegyek?
Hol lehet beállítani, hogy mentse a HHkat? Vagy hova menti alapból? Megnéztem, de sehol se találtam a gépen őket. Win7 van a gépen ha számít valamit. Előre is köszi a válaszokat.
C meghajtó vagy ahova az oprendszered telepítve van, utána users mappa, majd "felhasználóneved" mappa és utána látnod kell egy olyat, hogy: P5JavaClienSettings
Köszönöm szépen segítséged, megtaláltam!
first depo után
Hi!
Ha végeztem a first depoval (sajnos csak az 500-asat választottam), van lehetőség másik bónuszt is kivenni vagy ennyi volt?
Köszi!
Hi!
Ha végeztem a first depoval (sajnos csak az 500-asat választottam), van lehetőség másik bónuszt is kivenni vagy ennyi volt?
Köszi!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,h ha regelek a BE1000 kóddal és meg is kapom az $1000-os bónuszt az ugye egyben jön ki!Ez tiszta.De mi van ha tegyük fel a 2ik hónap végére csak a 3/4-edét tudom kiszedni?Az egész elvész vagy megkapom a bónusz ezen hányadát?
Ez fontos lenne nekem.
Köszi
Ha a határidő letelt és még van fennmaradó rész akkor az egész elveszett...