Abdul87HU
Válasz ovechkin kommentjére
2011. aug. 31. 19:47

Nekem nl10 fr 6 asztalon 10k leosztás alatt cc 130 pont jött ki. Szvsz ebből már lehet viszonyítani. Ha adhatok egy jó tanácsot, inkább kevesebb bónuszra legyél jogosult, mint hogy a 15%-át ne legyen időd kijátszani, mert akkor úszott.

GL.

köszi a választ! ez alapján még mindig szar a helyzet...
de a betsson rakerace topicjában tentaculata azt írta, hogy 1k$ rakehez neki 2,5$ pont jön, míg az admin 4k pontot írt. Ez alapján már kedvezőbbnek tűnik a szitu, nem?

hosocske
Válasz Abdul87HU kommentjére
2011. szept. 7. 19:20

hello, azt szeretném megkérdezni hogy sngknél látok NL Holdem turbo 10.50est és 11est is, mi közöttük a különbség mert fura hogy fele akkora a fee

minoson
Válasz hosocske kommentjére
2011. szept. 7. 19:34

hello, azt szeretném megkérdezni hogy sngknél látok NL Holdem turbo 10.50est és 11est is, mi közöttük a különbség mert fura hogy fele akkora a fee

a 0.50-es a coinflip, első leosztásban all in. Ha rámégy jobb oldalt írja is az info mezőben.

hosocske
Válasz minoson kommentjére
2011. szept. 7. 19:48

a 0.50-es a coinflip, első leosztásban all in. Ha rámégy jobb oldalt írja is az info mezőben.

köszi :)

tentaculata
Válasz hosocske kommentjére
2011. szept. 9. 16:43

Pár tipp (melyek számomra nem voltak teljesen evidensek) azoknak, akik még nem játszottak itt, de tervezik:

1. az egy összegben megszerezhető bónusz azt jelenti, hogy vagy 100% van, vagy mind elveszik

2. a kp-i rakeracen 5 napon belül írni kell nekik, ha fizetős helyezést értél el, különben elveszik

3. ha valaki más hálózatól jön át, akkor érdemes kb -30% rake-el kalkulálni (CG-n HM-hez képest) az itteni essential rake számítás miatt, értelemszerűen a pontokból beváltható $, és az 1st depo megszerzéséhez szükséges pont mennyiség is ennyivel kevesebb

4. ha az ügyfélszolgálat azonnal (2-3 levélváltás) nem tud segíteni ne szarozzatok velük, mert csak értetlenkedés lesz belőle, hanem írjatok az akadémiásoknak (B terv lehet a chat is, ott legalább csak 1 ember fog Veled foglalkozni)

5. kifizetéshez az átlagosnál több azonosító cuccra lesz szükség, viszont legalább gyorsan megjön

gl

Lordius
Válasz tentaculata kommentjére
2011. szept. 28. 20:29

nektek sem jeleníti meg az oldal a full table turbo sng-ket?

Demos20
Válasz Lordius kommentjére
2011. okt. 3. 19:21

valaki már megkapta a szeptemberi akadémiás rake race-es nyereményét?
én még nem...

TAKI71
Válasz Demos20 kommentjére
2011. okt. 23. 13:08

Megtudja valaki mondani ,hogy mikor érdemes beváltani a pontokat (most értem el az expert szintet .Ebben a hónapban kezdtem el itt játszani)

TAKI71
Válasz TAKI71 kommentjére
2011. nov. 13. 18:21

hiányzo versenyek

Mit csináltok ha a kliensben nem látszik a verseny (van amikr a stt mst éppen a 200 garra van ticketem de ures a verseny lobby-szűrő nélkul)

pokercsacsi
Válasz TAKI71 kommentjére
2011. nov. 23. 17:06

Ezt most kaptam redkingstől, gondolom ide is vonatkozik:

"November 24-től a cash game és a tournament játékosok egyenlő mennyiségű játékos pontot fognak nyerni raked dolláronként a RedKings-nél és az egész Ongame Network-ön keresztül. Tekints meg alább, hogy ez milyen előnyöket biztosít neked, mint RedKings játékosnak:

1) A cash game játékosok sokkal gyorsabban fognak pontot nyerni, mint korábban, 3.25 játékos pontról 3.6 játákos pontra változva raked dolláronként. Ez azt jelenti, hogy gyorsabban fogod teljesíteni a bónuszokat és magasabbra jutsz a RedKings Pontversenyekben.

2) A tournament játékosok számára 5 játékos pontról 3.6 játékos pontra változik raked dolláronként. Habár hosszabb ideig tarthat egy Tournament Bónusz teljesítése, mint korábban, de eltávolítjuk a “Tournament pontok csak fele részben számítanak” minden Versenyünk szerződési feltételeiből. Ez azt jelenti, hogy a Verseny eredménytáblákon a tournament pontok 44%-kal többet fognak érni, amely javítani fogja az eredménytábla helyezésedet és segíteni fog, hogy még többet nyerj…

Tehát függetlenül attól, hogy cash game vagy tournament játékos vagy, hasznot húzol abból, hogy a RedKings-nél játszol."

Ezek szerint mostantól 1,39x annyi raket kell termelnem sng-ből h megkapjam ugyanazt a fd bónuszt?? Mert akkor nagyon jófejek.

Élő ügyfélszolgálat