Nekem most visszavonták a kifizetést és azt mondták küldjem el a kért okmányokat. :mad::confused:
Felvettem velük újra a kapcsolatot ahol leírtam mit mikor küldtem el nekik, és érdekes módon megtalálták. Azt írták kérjem újra a kifizetést.
Ezek után el is indítottam újra a kifizetést, csak már a teljes összegről :D
Nekem elég volt ebből a teremből. Remélem nem lesznek további problémák és megkapom a pénzem.
Nekem most visszavonták a kifizetést és azt mondták küldjem el a kért okmányokat. :mad::confused:
Felvettem velük újra a kapcsolatot ahol leírtam mit mikor küldtem el nekik, és érdekes módon megtalálták. Azt írták kérjem újra a kifizetést.
Ezek után el is indítottam újra a kifizetést, csak már a teljes összegről :D
Nekem elég volt ebből a teremből. Remélem nem lesznek további problémák és megkapom a pénzem.
nem akarom védeni őket mert velem is eljátszották ugyanezt. Ha egyszer túlélitek a verifikálást utána nem kötözködnek :)
Vmi miatt most lassabb a kifizetés. Nekem fél/1 nap szokott lenni.
Most a hétvégén kikért pénzem ma érkezett meg.
Betsson First Deposit
Hello Admin!
Én regisztráltam a Betsson pokerre a megadottak szerint fel is utaltam a pénzt $1000 használtam a bónuszkódot BE1000!!!
De még sem látom a bónuszomat azt írja hogy nincs aktív bónuszom!
Mi lehet a baj?!
Vagy még nem frissítették?!
Nicknevem: Rozineni
Kérlek nézzetek utánna!
A segítséget előre is köszönöm! :)
Üdv: Robeee1989
hali!
szeritnem..
jobban jársz hogyha az info@.. email címre írsz, illetve írsz a terem supportjának is. nekem bettsonon pl a support állította be a bonust.
gl
Hali!
Szeretném megérdeklődni, hogy ha regelek a PAKA2000 kóddal, akkor is ugyanúgy részt veszek a VIP rendszerben a bónusz kijátszása alatt?
üdv,
Gery
Gondolom ez elírás akar lenni?
Betsson Póker Pontok - Tornák
Ha valódi pénzben nevezel versenyekre, tornákra, 5 Póker Pontot kapsz minden egyes dollár után, melyet a belépési díjban befizetsz (Tehát egy $20+2-os nevezési díjú versenyen a $2 a belépési díj). A pontokat a torna után jóváírjuk. Nézzünk néhány példát:
Ha egy $5+$0.50-os versenyen szerepelsz, akkor 5 x $0.50 = 2.5 Póker Pontot kapsz
Ha egy $20+$2-os versenyen szerepelsz, akkor 5 x $2 = 10 Póker Pontot kapsz
Ha egy $100+$8-as versenyen szerepelsz, akkor 5 x $8 = 10 Póker Pontot kapsz
Amúgy 1$ fee után még mindig 5pont lehet kapni? Mert mintha pár hónapja lett volna szó róla, hogy a csökkentik ezt is a cg játékosok miatt.
Gondolom ez elírás akar lenni?
Betsson Póker Pontok - Tornák
Ha valódi pénzben nevezel versenyekre, tornákra, 5 Póker Pontot kapsz minden egyes dollár után, melyet a belépési díjban befizetsz (Tehát egy $20+2-os nevezési díjú versenyen a $2 a belépési díj). A pontokat a torna után jóváírjuk. Nézzünk néhány példát:
Ha egy $5+$0.50-os versenyen szerepelsz, akkor 5 x $0.50 = 2.5 Póker Pontot kapsz
Ha egy $20+$2-os versenyen szerepelsz, akkor 5 x $2 = 10 Póker Pontot kapsz
Ha egy $100+$8-as versenyen szerepelsz, akkor 5 x $8 = 10 Póker Pontot kapsz
Amúgy 1$ fee után még mindig 5pont lehet kapni? Mert mintha pár hónapja lett volna szó róla, hogy a csökkentik ezt is a cg játékosok miatt.
Hali!
Szeretném megérdeklődni, hogy ha regelek a PAKA2000 kóddal, akkor is ugyanúgy részt veszek a VIP rendszerben a bónusz kijátszása alatt?
üdv,
Gery