Sziasztok!
Regisztraltam az adott linken keresztul a Betsson pokerterembe.
Szeretnem hasznalni a PAKA2000 bonus kodot. De mivel azt irta, hogy azt csak a befizeteskor kell hasznalni, igy hat amikor regisztraltam az oldalra nem irtam be semmit a vocher code-hoz.
Most, mikor szeretnek befizetni nem talalok egy olyan mezot ahol betudnam irni a PAKA2000 elso befizetesi bonuszt :(
Mit tudnak most csinalni?
Udv.
Csabi
Sziasztok!
Regisztraltam az adott linken keresztul a Betsson pokerterembe.
Szeretnem hasznalni a PAKA2000 bonus kodot. De mivel azt irta, hogy azt csak a befizeteskor kell hasznalni, igy hat amikor regisztraltam az oldalra nem irtam be semmit a vocher code-hoz.
Most, mikor szeretnek befizetni nem talalok egy olyan mezot ahol betudnam irni a PAKA2000 elso befizetesi bonuszt :(
Mit tudnak most csinalni?
Udv.
Csabi
mast is hivtak betssontol, hogy invitaljak vip nyaralasra?
A poker pontokat mire erdemes a legjobban felhasznalni?
Sziasztok!
Rajtatok kersztül regisztráltam és valamiért nem vagyok rajta a rake rece-en.
Uánna tudnátok nézni hogy mi lehet a probléma?
Sziasztok
Regisztraltam a PAKA2000 bonusz koddal a terembe. Az 500 dollaros elso befizetesi bonuszt akartam kerni de 1000 lett belole, amit nem fogok tudni kijatszani 30 napon belul. Lehet valamit tenni hogy ez megvaltozzon?
Sziasztok!
Hasonló lenne a kérdésem, mint Fishkingé befizettem 400$ az akadémiás bónuszkóddal, aminek teljes kijátszásához 8000 PP kell, gyanús, hogy ez sajnos nem lesz meg. Szóval az én kérdésem az lenne, hogy a bónuszt nem részletenként írja jóvá a terem, hanem csak akkor vagyok jogosult, ha a teljes pont kritériumot kijátszom? Köszi.
Sziasztok!
Hasonló lenne a kérdésem, mint Fishkingé befizettem 400$ az akadémiás bónuszkóddal, aminek teljes kijátszásához 8000 PP kell, gyanús, hogy ez sajnos nem lesz meg. Szóval az én kérdésem az lenne, hogy a bónuszt nem részletenként írja jóvá a terem, hanem csak akkor vagyok jogosult, ha a teljes pont kritériumot kijátszom? Köszi.