buktar
Válasz Argentína kommentjére
2008. dec. 30. 22:28

Amugy nem jáccok olyan sokat, csak kicsit el vagyok maradva az Estoril promocioval...:)

Mennyi kell még?

Argentína
Válasz buktar kommentjére
2008. dec. 31. 0:09

Mennyi kell még?

Még kb. a fele és 10 napom van még rá, de meglesz mert naponta 6-8 %-ot csinálok meg! :D

Amugy ma 2 emelésemet adta meg NL200 FR-en, egyszer floppolt sorom A10-zek, egyszer meg KKK, AKQ flopon..:)

ceewyl
2008. dec. 31. 0:18

Még kb. a fele és 10 napom van még rá, de meglesz mert naponta 6-8 %-ot csinálok meg! :D

Amugy ma 2 emelésemet adta meg NL200 FR-en, egyszer floppolt sorom A10-zek, egyszer meg KKK, AKQ flopon..:)

Ha netán valami miatt mégis szűkös lenne az időd, akkor SnG-kel gyorsabban jönnek a pontok.

buktar
2008. dec. 31. 0:31

Hajrá!

Látod, vannak fish -ek NL200 -on is! :D

Argentína
2009. jan. 1. 18:12

Hali!

hogy van ez a Poker Pont és VIP Pont beváltás?

bármikor be lehet vagy inkább nem éri meg?

fogalmam sincs mire jó...:)

Tibibacsi
2009. jan. 1. 18:23

Szerintem megéri beváltani, nem kerül semmibe :).
Én amikor végeztem Estoril-al, beváltottam az összeset és ha jól emlékszem olyan 7-800 dollárt kaptam értük.

Argentína
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. jan. 1. 18:34

Ok köszi!

buktar
2009. jan. 2. 12:21

Az össz elért pontszámot hol tudom megnézni? A múlt havit most nem látom.

mijamoto
2009. jan. 2. 13:03

Az össz elért pontszámot hol tudom megnézni? A múlt havit most nem látom.

Vmi tagság státusznál!

CirkoB
Válasz mijamoto kommentjére
2009. jan. 2. 17:14

Betsson pontok és VIP pontok

Kissé áttekinthetetlennek tűnik a pontszámítás ebben a teremben. Elvileg ha megszerezzük a GOLD VIP-szintet, akkor négyszereződnek a megszerzett VIP-pontok, de már mint Betsson pontok jelennek meg, legalábbis az én értelmezésem szerint. Ha előző hónapban összejött 137 VIP-pont, akkor most plusz 548 Betsson pontomnak kellene lennie. De mégsincs. Tud erről valaki valamit?

És amire alapoztam a számítást:

"A Betsson VIP Klubtagságod státuszát minden hónap első napján állapítjuk meg. Ebben az időpontban váltjuk át a VIP pontokat Betsson pontokká. A rendelkezésre álló Betsson pontjaidat bárkimor pénzre válthatod, mihelyst a ponotk a számládon megjelennek."

Kicsivel alább pedig, a GOLD VIP-szintnél:

"Ennek a szintnek az elérése esetén, négyszereződnek az előző hónapban összegyűjtött pontjaid száma. Ez azt jelenti, hogyha 100 pontot gyűjtöttél, akkor 400 pontod lesz!"

Élő ügyfélszolgálat