.
hali
befizettem 200$ betssonra, a főszámláról áttettem a pénzem a pókerszámlára, és eltűnt mind2ről a pénz!!
ez normális ? vagy most tényleg baj van ?
előre is köszi a választ
hali
befizettem 200$ betssonra, a főszámláról áttettem a pénzem a pókerszámlára, és eltűnt mind2ről a pénz!!
ez normális ? vagy most tényleg baj van ?
előre is köszi a választ
Bad Beat! Biztosan a póker számládra tetted át?
igen! megnéztem, és a többin se volt... se a sportfogadáson se a kaszinón sehol... írtam a supportnak. lehet még valamit tenni ?
Akkor egyenlőre várd meg mit válaszol a supp
??
Megvan a gond.. ma ismét visszakerült a pénz a számlára. most újra át akartam rakni a pókeres részre, és ismét egyiken sincs. ez miért lehet? beírtam az összeget, katt az átutalásra, és semmi nem történik ... most megint várhatok egy napot hogy meglegyen.. nem értem.
regeltem a betssonra és nem tudom aktiválni a számlámat ,email-ba kaptam egy levelet vmi számlaazonosito számot és azt kell megadni az ügyfélszolgálatnak de nem tudom hogyan kell. tudna vki segiteni?
na sikerült megoldani a problémát... hálistennek. eléggé megijedtem mikor eltűnt a 200$.
regeltem a betssonra és nem tudom aktiválni a számlámat ,email-ba kaptam egy levelet vmi számlaazonosito számot és azt kell megadni az ügyfélszolgálatnak de nem tudom hogyan kell. tudna vki segiteni?
már sikeült megoldani de azért köszönöm