Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Lugo
Válasz bojanika kommentjére
2009. jan. 24. 22:15

.

hali

befizettem 200$ betssonra, a főszámláról áttettem a pénzem a pókerszámlára, és eltűnt mind2ről a pénz!!
ez normális ? vagy most tényleg baj van ?
előre is köszi a választ

buktar
Válasz Lugo kommentjére
2009. jan. 24. 22:42

hali

befizettem 200$ betssonra, a főszámláról áttettem a pénzem a pókerszámlára, és eltűnt mind2ről a pénz!!
ez normális ? vagy most tényleg baj van ?
előre is köszi a választ

Bad Beat! Biztosan a póker számládra tetted át?

Lugo
Válasz buktar kommentjére
2009. jan. 24. 22:44

Bad Beat! Biztosan a póker számládra tetted át?

igen! megnéztem, és a többin se volt... se a sportfogadáson se a kaszinón sehol... írtam a supportnak. lehet még valamit tenni ?

dodi89
Válasz Lugo kommentjére
2009. jan. 24. 22:53

igen! megnéztem, és a többin se volt... se a sportfogadáson se a kaszinón sehol... írtam a supportnak. lehet még valamit tenni ?

Akkor egyenlőre várd meg mit válaszol a supp

Lugo
Válasz dodi89 kommentjére
2009. jan. 24. 23:00

Akkor egyenlőre várd meg mit válaszol a supp

oks.

Lugo
Válasz Lugo kommentjére
2009. jan. 25. 21:02

??

Megvan a gond.. ma ismét visszakerült a pénz a számlára. most újra át akartam rakni a pókeres részre, és ismét egyiken sincs. ez miért lehet? beírtam az összeget, katt az átutalásra, és semmi nem történik ... most megint várhatok egy napot hogy meglegyen.. nem értem.

jozso
Válasz Admin kommentjére
2009. jan. 26. 11:00

regeltem a betssonra és nem tudom aktiválni a számlámat ,email-ba kaptam egy levelet vmi számlaazonosito számot és azt kell megadni az ügyfélszolgálatnak de nem tudom hogyan kell. tudna vki segiteni?

Lugo
Válasz jozso kommentjére
2009. jan. 26. 14:09

na sikerült megoldani a problémát... hálistennek. eléggé megijedtem mikor eltűnt a 200$.

buktar
Válasz jozso kommentjére
2009. jan. 26. 15:00

regeltem a betssonra és nem tudom aktiválni a számlámat ,email-ba kaptam egy levelet vmi számlaazonosito számot és azt kell megadni az ügyfélszolgálatnak de nem tudom hogyan kell. tudna vki segiteni?

Egy linket küldenek, arra kell kattintani. Ha nem megy, írj nekik levelet!
(support-hu@betsson.com)

jozso
Válasz buktar kommentjére
2009. jan. 26. 15:25

már sikeült megoldani de azért köszönöm

Élő ügyfélszolgálat