hacked
http://www.penzt-keresni.net/index1/?utm_source=etarget&utm_medium=cpc
Kivancsi lennek mennyit keresnek ezzel az oldallal.
SzerencseVadász számstratégiája: .
Nem sokára valószínűleg ő is regelni fog ide, addig is engedélyével egy videóra rögzített élő játéka:
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Teljesen véletlen láttam meg ezt a topicot. Régebben én is körüljártam a témát.
Élőben lehetne nyerni, - PDA-s golyó sebességmérős kütyü - ami 5 szám biztonsággal megmondja hova fog esni a golyó. Csak be kell magolni az adott számok mellett lévőit. Ha jól emlékszem még a Svindlerekben is bemutatták.
A gond csak annyi, hogy könnyen lebukhatsz. Utána pedig nem lesz kedved többet roulettezni.:)
Online pedig vannak sokkal finomabb technikák a duplázós stratégiánál. Ez a lehető legócskább tétrakási forma. Nem is értem mit tudtok ezen ennyit vitázni.
Szerintem a fő probléma a maximum tehető tét. Ha nem lenne, simán lehetne nyerni hosszútávon (is). Főként, hogy már vannak No Zero roulette kaszinók is, ami a ház előnyt 0-ra redukálja. A gond csak a maximalizált tét.
Minden összevetve, bármennyire is csábító pár embernek a roulette, nem lehet nyerni. Hacsak van olyan barom kaszinó aki a No Zero roulettre is ad bónuszt.:)
Még nem láttam ilyet.
Nem sokára valószínűleg ő is regelni fog ide, addig is engedélyével egy videóra rögzített élő játéka:
Sziasztok!
Nem akarok túl tudományos lenni, de úgy tudom, hogy a rulettet Pascal találta fel, és maga is abba bolondult bele, hogy nem jött rá a nyerő taktikára.Nyilván mert nincs. Egyébként érdekes,hogy 1-36-ig a számok összege 666, ami a sátán száma...
Viszont van a rulettel kapcsolatban egy jó történetem:
5-6 éve több kaszinóban adtak bónuszt. Ha bekulcsoltál 20000-et és elbuktad, adtak 20000 huf bónuszt, amit nyilván nem kellett visszaadnod,ha elveszítetted, de levonták a nyereményedből, ha nyertél. Gyorsan rájöttünk,hogy ezt könnyen le tudjuk húzni. Mindig négyen mentünk, mindenki beírt 20-k-t, az első ember 1-9-ig, a második 10-18-ig, a 3. 19-27, a 4.28-36 ig játszotta a számokat, és persze mindenki tett valamennyit a nullára. 1 ember nyert, a másik 3 kérte a bónuszt. Mégegy ilyen kör, aztán már csak 2 ember maradt, utána mehetett ugyanez piros-feketével. Annyi volt a lényeg,hogy egy helyre kellett hogy kerüljön a pénz. Az az ember meg a végén kivette a többiek bónuszát. Működött a dolog. Két kaszinó volt Veszprémben 20k és kettő Győrben 10k bónusszal. A 4 kaszinóból napi 30-35 ezret ki tudtunk szedni, és hát sajna hiába jattoltunk egy csomót a krupiének, 2 hét után kitiltottak minket, és megszűnt a bónusz.
Azért addig is jó móka volt, mivel akkoriban csóró fősulisok voltunk...
Sziasztok!
Nem akarok túl tudományos lenni, de úgy tudom, hogy a rulettet Pascal találta fel, és maga is abba bolondult bele, hogy nem jött rá a nyerő taktikára.Nyilván mert nincs. Egyébként érdekes,hogy 1-36-ig a számok összege 666, ami a sátán száma...
http://www.penzt-keresni.net/index1/?utm_source=etarget&utm_medium=cpc
Kivancsi lennek mennyit keresnek ezzel az oldallal.
Online pedig vannak sokkal finomabb technikák a duplázós stratégiánál. Ez a lehető legócskább tétrakási forma.
Szerintem a fő probléma a maximum tehető tét.