250PP 1500 dollár összdííjazású tournament 1.hely :-D
Hm.....ezt most nem is tudom hogy kezdjem. Olyan ez mint elveszíteni a szűzességet, vagy megkapni a világ legszebb nőjét. NYERTEM. 780 körüli létszám, 5 órás parti, pedig az elején én voltam a minimal stack az asztalnál 50 leosztás után. Itt keztem nálatok ismerkedni a pókerrel, de nem hittem hogy ilyen hamar sikerül. A bemutatkozó lapomon rajta van hogy mikor regisztráltam de olyan fél éven tuti belül vagyok még. Azért ne aggódjatok nem fog elszállni a fejem. Tudom ám én hogy mire vagyok képes, meg aztán lássuk be kétszer is a riveren jött be a kényszerhelyzetben a turn-nél megadott all-in lapom. Izzadtam is rendesen.
Mindeninek hasonló sikereket kívánok
Üdv és széles mosoly, BetDoc
Gratulálok!
By the way... mit is jelent ez a 250PP?
Én arra tippelek, hogy 250PartyPoint volt a BuyIn
-Amúgy télleg Grat.
Én arra tippelek, hogy 250PartyPoint volt a BuyIn
-Amúgy télleg Grat.
Nl5?
Immáron megvan a bankroll ahhoz hogy el tudjak kezdeni NL5-ön játszani
Ez a "nagyobb" nyeremény nem lenne elég NL10-NL20-ra?
Én is gratulálok! Nagyon szép eredmény!
Én is gratulálok:)
Köszönöm még egyszer a jókívánságokat.
A legfontosabb tapasztalataim azok voltak, hogy sokszor olyan lapokat kell eldobni a stack védelmében, amit cash game-ben szerintem soha nem dobnék flop előtt. A másik a türelem. Azt hiszem volt egy jó óra amíg ha két hand-ben voltam benne akkor nem túlzok. Ez idegesítő tud lenni főleg ha a 4. óra közepén kerül rá sor. Nem tudtam mekkora türelem kell majd ehhez a játékhoz, most azt kell mondjam néha kibírhatatlanul sok. Mégis ez vezet eredményre.
Ismételt köszönet a gratulációkért, Üdv BetDoc
Gratula az első helyhez!
A sikereiden felbuzdúlva ma én is beneveztem, egy ideig egymás mellett is ültönk az elején a mai versenyen. FT-n vagyok de sajna SS is, nem jönnek a lapok, úgyhogy sajna nekem ebből ma nem lesz első hely, max 6-7 körül.
Sok sikert a továbbiakban is!
Üdv.: Naná hogy