Sajna csak NL10-es hotrun, úgyhogy $ tekintetében nem nagy cucc, de azért jó ránézni a graphra :) BB/100: 20.63
yeeeaaah
Ma minden összejött.
1000 hand alatt majdnem 9 BI...
Jó lenne ha kitartana a hotrun a hó végéig!
Amikor csal az RNG - a javamra :D
Mindig csak olyan grafikonokat látni, amin valaki azt mutogatja, milyen rossz szériában is van, egyfolytában lemákolják és milyen csúnyán is nyílik az az EV-olló. Most mutatok egy olyat is, ami superuser módban készült.:D 20BI-vel EV felett 18K hand alatt! Kérem szépen, ilyen is van!:)
Mindig csak olyan grafikonokat látni, amin valaki azt mutogatja, milyen rossz szériában is van, egyfolytában lemákolják és milyen csúnyán is nyílik az az EV-olló. Most mutatok egy olyat is, ami superuser módban készült.:D 20BI-vel EV felett 18K hand alatt! Kérem szépen, ilyen is van!:)
titcarnak is van ilyesmije erre a honapra, csak picit több hand alatt, meg ha jol emlékszem az rng is jobban megkinalta :D D:
nincs tobb kerdesem... :)
nincs tobb kerdesem... :)
ma is ott leszek az elsok kozt NL200-ban PTR-en... sajna nl1k-n 3/3 flippet elbuktam es 600-on is megeroszakoltak, ugyhogy igazabol nem tul jo napot zartam
ehh sok photoshop :)
ma is ott leszek az elsok kozt NL200-ban PTR-en... sajna nl1k-n 3/3 flippet elbuktam es 600-on is megeroszakoltak, ugyhogy igazabol nem tul jo napot zartam