hát ezt muszály leÍrnom: tegnap este: kb 1100 hand, 1 royal flush, 2 póker, jó néhány full, és csak azokra az osztott párokra nem kaptam flop setet, amelyikre külön kértem, meg persze Isten tudja hány osztott ász pár....
kár, hogy a végén folyamatos bad beat-ek miatt a 7BI nyereségből 5,5 maradt, de oda se neki...
akkor mostanában ne menj játszani :)
amúgy "muszáj"
:)
amúgy "muszáj"
Buek
Kis ev eleji halaszat ;)
Uploaded with ImageShack.us
Kis ev eleji halaszat ;)
Uploaded with ImageShack.us
LM kemény vagy B+ :)
BÚÉK
SICK!:D Látom nem adta a gép, az 5k-t pont nem sikerült elérned:( Nálam ugyanez volt csak épp a 10. BI előtt állt meg a power, csak én buktam utána 3BI-t.. jah és csak NL10en:) Azt hittem freerollon vok. Magasabb limit is tele volt fishekkel mi?:D
ezen elgondolkoztam, rákerestem a neten, de nem lettem okosabb ly-j ügyben, de talán igazad van
a nap hand-je, ez még a royal flush-nél is szebb volt, mikor röhögve adtam meg ATs-el egy 10bb hivást mondván, ma minden jön, flop ATT
ma tele voltam AA, KK -val, sajnos az ellenfeleknek gyenge lapjaik voltak, nem sok akciót kaptam, de sebaj, nem szabad telhetetlennek lenni. :P :D
izé
hát ezt muszály leÍrnom: tegnap este: kb 1100 hand, 1 royal flush, 2 póker, jó néhány full, és csak azokra az osztott párokra nem kaptam flop setet, amelyikre külön kértem, meg persze Isten tudja hány osztott ász pár....
kár, hogy a végén folyamatos bad beat-ek miatt a 7BI nyereségből 5,5 maradt, de oda se neki...