Jó mókának tűnik, követni fogom! Good luck!
GL! Hány órát szánsz rá naponta? Szerintem ha feljutottatok nl10-20-ra (elsősorban feleségedre és lányodra gondolok, gondolom nincs mindenkinek minden terembe acca) érdemes kijátszani a kezdőbónuszokat!
"Lányom egyelőre NL2 sh-n 9 asztalozik, párom PLO4-en kb 6 asztalon, én pedig már NL20-on járok 1 hónap alatt."
Szerintem nl2 és plo4-en jobban megéri kevesebb asztalon játszani, többet elemezni és feljebb lépkedni, mint az asztalszám növelésére figyelni. Jobban megéri feljutni nl10-20-ig 4 asztalon több elemzéssel és ha van egy egész jó ABC játék, akkor érdemesebb az asztalszámot emelni.
Csapjátok sok sikert kívánok hozzá!!
GL! Hány órát szánsz rá naponta?
Tök jó lehet egy ilyen pokeres család
Tök jó lehet egy ilyen pokeres család
Milyen a hangulat otthon,ha mindenki tilten van???:))
Akkor apu iszik, anyu bőg.
GL!
Nagyon szurkolok nektek, szerintem szenzációs ötlet! Gratulálok a familiádhoz is, hogy belementek ebbe. Nem tudom, lehet-e annál jobb dolgot elképzelni a család összetartására, mint közös hobbit választani, és arról beszélgetni, tanítgatni egymást rendszeresen. Még egyszer a legjobbakat kívánom, várom a jelentkezéseket! :)
emlékszem nemrég volt egy hír egy - talán - brit családról, akik szintén mind a pókerből élnek... GL