Kedves apuka!!! 18 éves fiatal lány.....pókerezik.....elvihetem este esetleg ismerkedni?????:)
Kedves apuka!!! 18 éves fiatal lány.....pókerezik.....elvihetem este esetleg ismerkedni?????:)
Csak jó parti jöhet számításba...csiga van saját házad? :))
Csak jó parti jöhet számításba...csiga van saját házad? :))
Svájcifiú! Ne higgy a mézes-mázas dumájának!!! :))
Gl-gl-gl, de ettől még nemáááár, főleg ami a lányt illeti...
Ekkora ****sagot regen nem olvastam. Pokerbol elek, tisztaban vagyok milyen fizikai es psziches fajdalmakat okozhat.
Meg a barataimnak is azt tanacsolom, hogy ne kezdjenek bele, csaladomnak pedig nem birom elkepzelni.
Ha orvos tanacsolta hogy szuneteltesd, akkor a gyermekednek tenyleg jo otletnek tartod?!
Es itt nem a barati vagy szorakozasbol pokerezesre gondolok, hanem arra hogy tanulod es a celod feljebb lepkedni es tanulni.
ne haragudj meg, baromsagnak tartom. A poker ha nem optimalisan jatszod szorakoztato jatek. Ha optimalisan, akkor unalmas gyari melo! A ketto nem megy egyutt
Bigacsiga én már most is gyárban dolgozom, szívesen vennék egy új pókergyári művezetőt :)
de egyébként sok sikert hozzá.. az mondjuk nem árthat, ha előfizettél videókra..