Póker Fórum Archívum > Dicsőség csarnoka > Legtöbb SNG beülő 1 nap alatt? :)

Petes
Válasz Joc kommentjére
2011. ápr. 26. 19:09

Akkor lehet a hajnal lesz az optimális időszak.
Bár látom most is tolod.:)

Most is tolom, de jó eséllyel hajnalban is még a pályán leszek :)

CsGabi
Válasz Petes kommentjére
2011. ápr. 26. 19:16

sok sikert!

jabyga
Válasz Petes kommentjére
2011. ápr. 26. 20:59

Köszönöm!

Ami az elérhető ROI-t illeti:

Snuffie381 aki szerintem az egyik legjobb játékos (volt) folyamatos 16 asztalozással 35-ös átlagtéttel (20, 35 és 50$-on játszott) 4% ROI-t hozott RB nélkül. Ennél el lehet érni magasabb értéket, de ahhoz kevesebb asztalon kellene játszani, ami órabér szempontjából hátrányosabb.

Kisebb téteken, 10$ környékén elérhető a 8-9% is.

Az én EV Roi-m 40$-os átlagtéten 3.5%, 12-16 asztalon játszva.

Köszi szépen! És ha nem fárasztalak. Szerinted a call rang-ekben mennyit kell lazulni? Ha jól gondolom akkor itt az Ax-eknek és a Kx-eknek jóval nagyobb szerep jut. És a 7-8-9handedes időszakban korai pozícióiból mikkel lehet openpusholni? Amikor még nagyjából egyenlőek a stackek? Játszottam egy rövid sessiont 5dolláron, igaz 1.5bi bukó lett, de látom, hogy lehet edget szerezni a mezőnyön. Majd hétvégén nekifeszülök jobban.

Joc
Válasz Petes kommentjére
2011. ápr. 26. 21:51

Hajrá! :)

Egész kedvet kaptam ismét lenyomni pár ST-t, pedig a múltkor már abbahagytam a fekete péntek okozta változások miatt.

Joc
Válasz Petes kommentjére
2011. ápr. 26. 21:53

Köszönöm!

Ami az elérhető ROI-t illeti:

Snuffie381 aki szerintem az egyik legjobb játékos (volt) folyamatos 16 asztalozással 35-ös átlagtéttel (20, 35 és 50$-on játszott) 4% ROI-t hozott RB nélkül. Ennél el lehet érni magasabb értéket, de ahhoz kevesebb asztalon kellene játszani, ami órabér szempontjából hátrányosabb.

Kisebb téteken, 10$ környékén elérhető a 8-9% is.

Az én EV Roi-m 40$-os átlagtéten 3.5%, 12-16 asztalon játszva.

Ehhez amúgy elég piszok jól tudni az ICM-et, vagy azért itt már erősen szükségesek egyéb skillek is?

mcmester
Válasz Joc kommentjére
2011. ápr. 27. 15:58

Nem egy nap, de az utolsó 8 óra meló :)

http://kepfeltoltes.hu/110427/8o_www.kepfeltoltes.hu_.png

RB-vel kb. 60BI körül van.

Petes
Válasz jabyga kommentjére
2011. máj. 8. 1:33

Köszi szépen! És ha nem fárasztalak. Szerinted a call rang-ekben mennyit kell lazulni? Ha jól gondolom akkor itt az Ax-eknek és a Kx-eknek jóval nagyobb szerep jut. És a 7-8-9handedes időszakban korai pozícióiból mikkel lehet openpusholni? Amikor még nagyjából egyenlőek a stackek? Játszottam egy rövid sessiont 5dolláron, igaz 1.5bi bukó lett, de látom, hogy lehet edget szerezni a mezőnyön. Majd hétvégén nekifeszülök jobban.

Azt javaslom, hogy gyakorolgass az SNG Wizard bevonásával, játssz a lehetséges range variációkkal és próbáld kitalálni a helyes játékot.

Konkrét recept nem nagyon van a játékra, rengeteg apróság van amihez megfelelően kell idomulni.

HUD+Wizard+sok gyakorlás+rutinszerzés a siker kulcsa :)

Petes
Válasz Joc kommentjére
2011. máj. 8. 1:35

Ehhez amúgy elég piszok jól tudni az ICM-et, vagy azért itt már erősen szükségesek egyéb skillek is?

Jóval többről van szó mint ICM-ről, sok szituációban icm-en kívül gondolkodva kell megfelelő döntést hozni.

Csak egy példa: az ICM nem számol azzal, hogy megesznek a vakok :)

L.T.
Válasz Petes kommentjére
2011. máj. 8. 9:11

Üdv Petes!
Mivel írtad h több 10K játékon túl vagy érdekelne az első 3 hely %-os megoszlása, ha nem túl nagy kérés.Thx

Petes
Válasz L.T. kommentjére
2011. máj. 8. 19:06

Üdv Petes!
Mivel írtad h több 10K játékon túl vagy érdekelne az első 3 hely %-os megoszlása, ha nem túl nagy kérés.Thx

Szívesen megírom, de ebben nem biztos, hogy én vagyok a megfelelő példa.
A HU-kat sajnos bukom, cserébe viszont többször kerülök ITM-be a többi jó reghez képest átlagosan.

37.1 az ITM-em, 11.6% az első, 12.8% a második és 12.7% a harmadik helyeim aránya.

Élő ügyfélszolgálat