Akkor lehet a hajnal lesz az optimális időszak.
Bár látom most is tolod.:)
Most is tolom, de jó eséllyel hajnalban is még a pályán leszek :)
Köszönöm!
Ami az elérhető ROI-t illeti:
Snuffie381 aki szerintem az egyik legjobb játékos (volt) folyamatos 16 asztalozással 35-ös átlagtéttel (20, 35 és 50$-on játszott) 4% ROI-t hozott RB nélkül. Ennél el lehet érni magasabb értéket, de ahhoz kevesebb asztalon kellene játszani, ami órabér szempontjából hátrányosabb.
Kisebb téteken, 10$ környékén elérhető a 8-9% is.
Az én EV Roi-m 40$-os átlagtéten 3.5%, 12-16 asztalon játszva.
Most is tolom, de jó eséllyel hajnalban is még a pályán leszek :)
Köszönöm!
Ami az elérhető ROI-t illeti:
Snuffie381 aki szerintem az egyik legjobb játékos (volt) folyamatos 16 asztalozással 35-ös átlagtéttel (20, 35 és 50$-on játszott) 4% ROI-t hozott RB nélkül. Ennél el lehet érni magasabb értéket, de ahhoz kevesebb asztalon kellene játszani, ami órabér szempontjából hátrányosabb.
Kisebb téteken, 10$ környékén elérhető a 8-9% is.
Az én EV Roi-m 40$-os átlagtéten 3.5%, 12-16 asztalon játszva.
Nem egy nap, de az utolsó 8 óra meló :)
http://kepfeltoltes.hu/110427/8o_www.kepfeltoltes.hu_.png
RB-vel kb. 60BI körül van.
Köszi szépen! És ha nem fárasztalak. Szerinted a call rang-ekben mennyit kell lazulni? Ha jól gondolom akkor itt az Ax-eknek és a Kx-eknek jóval nagyobb szerep jut. És a 7-8-9handedes időszakban korai pozícióiból mikkel lehet openpusholni? Amikor még nagyjából egyenlőek a stackek? Játszottam egy rövid sessiont 5dolláron, igaz 1.5bi bukó lett, de látom, hogy lehet edget szerezni a mezőnyön. Majd hétvégén nekifeszülök jobban.
Ehhez amúgy elég piszok jól tudni az ICM-et, vagy azért itt már erősen szükségesek egyéb skillek is?
Üdv Petes!
Mivel írtad h több 10K játékon túl vagy érdekelne az első 3 hely %-os megoszlása, ha nem túl nagy kérés.Thx
Üdv Petes!
Mivel írtad h több 10K játékon túl vagy érdekelne az első 3 hely %-os megoszlása, ha nem túl nagy kérés.Thx