6max super turbo-kat tol valaki? Érdekelnének a vélemények, tapasztalatok.
Eddig 6max turbo-kat toltam, de már a 11-es asztalok is csiga tempoban telnek, azokon is a low limites regek játszanak egymás ellen. ST témában mi a helyzet?
A többiektől meg azt kérdezném, ha esetleg ST-re át kell nyergelni és 6 helyett 9 fősökre kényszerül az ember, mennyire nehéz átállni, mennyivel más a játék? Ugye a sima turbo-n van stack mögöttünk, több nit-kedést elvisel, viszont ST-n felfal a vak hamar.
Szívesen megírom, de ebben nem biztos, hogy én vagyok a megfelelő példa.
A HU-kat sajnos bukom, cserébe viszont többször kerülök ITM-be a többi jó reghez képest átlagosan.
37.1 az ITM-em, 11.6% az első, 12.8% a második és 12.7% a harmadik helyeim aránya.
Köszi
Igaz én sima full ring sng-ket nyomok és nekem is kb. arányosan oszlik el az első 3 hely.Nem tudom h lehet e jelentősebb eltérés a 3 fizetős hely között.
érdekes amit irtok, mert nálam :
- egyrészt kerek 40% az ITmbe jutás
- másrészt az 1. és 3. hely túlsúlyos, mert vagy becsorgásra vagy nyerésre megyek (szitu, zseton, enemyk függvénye)
és így is alig nyerek...
kipróbáltam mit hoz "csak becsorogni" vs "elsőleszekbazdmeg"
Kicsi a minta.
Jóval többről van szó mint ICM-ről, sok szituációban icm-en kívül gondolkodva kell megfelelő döntést hozni.
Csak egy példa: az ICM nem számol azzal, hogy megesznek a vakok :)
melyikre gondolsz?
szerintem elég jól látszik a 2. képen a "csakbecsorgok", mig a 3. képen az "elsőleszekb+" stratégia, és ennek hozama.
itt nem arról van szó hogy többezer sng alatt +/-1 %ra beálljon a roi...
azért kiváncsi lennék hányan próbáltak ki ilyen "stratégiákat"...
melyikre gondolsz?
szerintem elég jól látszik a 2. képen a "csakbecsorgok", mig a 3. képen az "elsőleszekb+" stratégia, és ennek hozama.
itt nem arról van szó hogy többezer sng alatt +/-1 %ra beálljon a roi...
azért kiváncsi lennék hányan próbáltak ki ilyen "stratégiákat"...
Hmmm szerintem ez a csakbecsorgok, és elsőleszekstrat attól függ, hogy hogy állsz amikor 4-5 en vagytok...
Most CL ként illetve jó stackel általában első hely a cél, és aggrobban játszod a bubit, míg ss ként tényleg imádkozol, hogy "üssd ki plííz"
Turbo full ring sng ket játszok és kezdem azt hinni hogy teljesen mindegy mennyire vagy jó HU-ban az óriási vakok miatt nem igen lehet szembetűnő különbség a 3 fizetős hely eloszlásában.