Szia!
Ez mejik terembem volt?? Frírollon is lehet így nyerni?
Láttam egy másik topikban (itt) hogy a 75o tényleg erős lap azóta én is próbálok vele bemenni de eddig nem sok sikerrel? :'((((( Tucc esetleg valami jó tanácsot adni hozzá? :$$$$$$
Mondjuk durva hogy a kesses asztaloknál mindenki all-in megy flopp előtt azt hittem ilyen csak a játékzsetonoson van? :SSSSSS
Amúgy sztem még nem vagy Pokerstar, azért mert lejátszottál egymillió leosztást (ezt nem bántásból mondom). Később írtad hogy volt amikor full tilten voltál és valahol azt olvastam hogy az igazi pokersztárok sosem tiltelnek. Bár lehet hogy ez akkor nincs így mert mégis megnyerted a versenyt. : ))))
Az eredményhez azért gratulálok!
Hosszú lesz ez a nyár.
Kedves Ceewyl! Látom te is ilyen segg tudatlan vagy már bocsi. Ide jössz egyből oltasz mikor azt se tudod hogy mi az a MILES STONE HAND. ebben a leosztásban még a 72-s is bejön mivel ha nem nyer akkor is minimum 200$ nyert , ha viszont eldobja baszhatja mert akkor SEMMIT nem nyer,zerintem te se dobod el a 75öt ha 200$ nyersz ugy hogy csak benne vagy a Partiban :))) de igen akkor csak GRATULÁLNI TUDOK, és képzeld nem csak én mentem be szar lappal ilyenkor mindenki bemegy :) .75el bementem sorosodtam nyertem a POTot meg a Miles Stone Bonus-t is. Szóval ha valamit nem tudsz akkor inkább ne is írj nem gondolod? 2. a Fulltilt az egy PokerSite volt :)))
Google.hu és keress rá :)
Loooool de ostoba ez a Ceewyl! Még azt sem tudta, hogy a fulltilt egy terem! Looool Tipikus fish, csak a pokersztárot ismeri! Na meg azt se tudja mi az a májlsztón hend! Mindezt 2012-ben, mikor már rég van gugli. Hihetetlen.
Loooool de ostoba ez a Ceewyl! Még azt sem tudta, hogy a fulltilt egy terem! Looool Tipikus fish, csak a pokersztárot ismeri! Na meg azt se tudja mi az a májlsztón hend! Mindezt 2012-ben, mikor már rég van gugli. Hihetetlen.
Kedves Ceewyl! Látom te is ilyen segg tudatlan vagy már bocsi. Ide jössz egyből oltasz mikor azt se tudod hogy mi az a MILES STONE HAND. ebben a leosztásban még a 72-s is bejön mivel ha nem nyer akkor is minimum 200$ nyert , ha viszont eldobja baszhatja mert akkor SEMMIT nem nyer,zerintem te se dobod el a 75öt ha 200$ nyersz ugy hogy csak benne vagy a Partiban :))) de igen akkor csak GRATULÁLNI TUDOK, és képzeld nem csak én mentem be szar lappal ilyenkor mindenki bemegy :) .75el bementem sorosodtam nyertem a POTot meg a Miles Stone Bonus-t is. Szóval ha valamit nem tudsz akkor inkább ne is írj nem gondolod? 2. a Fulltilt az egy PokerSite volt :)))
Google.hu és keress rá :)
Jo ezt sem kérdezte senki BT86 idejön azt oltogat.
kezdj neki a hasznos fórumozásnak és akkor majd nem oltogat senki.
Jo ezt sem kérdezte senki BT86 idejön azt oltogat.
Hihetetlen...végre jön egy jó, és tapasztalt játékos, örülhetnénk, hátha elmondja nekünk, hogyan kell 2,5K-t nyerni, meg elmagyarázza, hogy milyen promóciók, meg pókeroldalak vannak, erre ilyen senkiházi trollok, mint a cewly, meg TB leoltják:(
Nem is értem...biztos több ideje játszik mint ti, meg jobban tisztában van az ilyen dolgokkal. Tele van alázattal, szorgalommal, tapasztalattal, ti meg a képébe röhögtök!
Biztos nem véletlenül nyerte azt a sok pénzt!!!!!!!!!!!!4444négy